Bilaxten Kilopat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2016 #11 Bahador dedi: Bu arada aynı fiyata B150M Gaming PRO modelini seçmeli miyim? Aralarında ki farklar neler? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla B150M Bazooka'da TotalWar Warhammer, B150M Gaming PRO'da ise MSI Interceptor DS B1 oyuncu mouseu veriyorlar.
Bahador dedi: Bu arada aynı fiyata B150M Gaming PRO modelini seçmeli miyim? Aralarında ki farklar neler? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla B150M Bazooka'da TotalWar Warhammer, B150M Gaming PRO'da ise MSI Interceptor DS B1 oyuncu mouseu veriyorlar.
B Burri_06 Hectopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 651 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2016 #12 Bahador dedi: Tamda ben farkettim şuanda Bakacağım aerocool pek sevmiyorum. Zalman ZM500-LE 500W 120mm Fanlı Power Supply Fiyatı Bu nasıl sizce ? Genişletmek için tıkla... Zalman hakkında sesli çalışıyor diye okumuştum farklı kişilerden onun dışında olumsuz yorum hiç görmedim...
Bahador dedi: Tamda ben farkettim şuanda Bakacağım aerocool pek sevmiyorum. Zalman ZM500-LE 500W 120mm Fanlı Power Supply Fiyatı Bu nasıl sizce ? Genişletmek için tıkla... Zalman hakkında sesli çalışıyor diye okumuştum farklı kişilerden onun dışında olumsuz yorum hiç görmedim...