CASIO STANDART MTP-VD03D-3A1UDF Kol Saati
Casio MTP-VD03D-3A1UDF Kol Saati Ersa saat güvencesi ile en uygun fiyatla sahip olun.Türkiye’nin her yerine 2.500 ₺ ve üzeri ücretsiz kargo ve vade farksız taksit seçenekleri ile.
Şu tarz bir saat arıyorum. İçi mavi veya yeşil olabilir, kordonu gümüş olursa güzel olur. Bu saat ve markası güzel diyorsanız bütçeyi aşıp almayı düşünüyorum ama yeşil ve mavi renk arasında kaldım.CASIO STANDART MTP-VD03D-3A1UDF Kol Saati
Casio MTP-VD03D-3A1UDF Kol Saati Ersa saat güvencesi ile en uygun fiyatla sahip olun.Türkiye’nin her yerine 2.500 ₺ ve üzeri ücretsiz kargo ve vade farksız taksit seçenekleri ile.www.ersasaat.com.tr
Bu bütçede Casio dışında pek seçenek yok.Şu tarz bir saat arıyorum. İçi mavi veya yeşil olabilir, kordonu gümüş olursa güzel olur. Bu saat ve markası güzel diyorsanız bütçeyi aşıp almayı düşünüyorum ama yeşil ve mavi renk arasında kaldım.CASIO STANDART MTP-VD03D-3A1UDF Kol Saati
Casio MTP-VD03D-3A1UDF Kol Saati Ersa saat güvencesi ile en uygun fiyatla sahip olun.Türkiye’nin her yerine 2.500 ₺ ve üzeri ücretsiz kargo ve vade farksız taksit seçenekleri ile.www.ersasaat.com.tr
CASIO STANDART MTP-V005D-2B5UDF Kol Saati şu hoşuma gitti hocam almayı düşünüyorumBu bütçede Casio dışında pek seçenek yok.
Güzel saat.CASIO STANDART MTP-V005D-2B5UDF Kol Saati şu hoşuma gitti hocam almayı düşünüyorum
Hocam bir de bu saatler ne kadar büyük oluyor çok büyük bir saat istemiyorum küçük boylarda güzel bir şey arıyorum da kıyaslaması nasıl oluyor.Güzel saat.
Bileğiniz inceyse 39mm 40 41 mm e kadar takabilirsin attığın model 40 mm büyük değil yani.Hocam bir de bu saatler ne kadar büyük oluyor çok büyük bir saat istemiyorum küçük boylarda güzel bir şey arıyorum da kıyaslaması nasıl oluyor.
Bileğiniz inceyse 39mm 40 41 mm e kadar takabilirsin attığın model 40 mm büyük değil yani.
Alabilirsin sırıtmaz.Şöyle söyleyeyim 93 kiloyum bileğimin çapı 20 cm.
Alabilirsin sırıtmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.