2500 TL Sistem için AMD vs NVIDIA

siposcan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba haziran ayı civarı bir sistem toplamayı düşünüyorum çok fazla araştırdım ve bu işten ciddi anlayan kime sorduysam oyun oynayacaksan amd den uzak dur çünkü Amd performans açısından gayet güçlü fakat uzun vadeli değil dediler. Nvidia konusunda da modele göre değişiklik gösterebileceğini söyleyip genel olarak Gigabyte ve EVGA'yı tercih etmemi söylediler. Kafam fazla karışık çünkü bu tip forumlarda okuduğumda birçok kişi AMD' yi öne sürüyor ama bana uzun vadeli sağlam bir kart gerekiyor. Nötr düşüncelerinize ve sistem tavsiyelerinize açığım açığım.

Bütçem monitörsüz 2000-2500.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata AMD işlemci önermiyoruz zaten. Ekran kartı olarak ise bütçene göre karar ver. AMD ekran kartında fiyat performans olarak Nvidia'dan daha başarılı. İşlemci tarafında ise İntel şuan rakipsiz.
Nvidia sever birisiyim ama GTX 960'ı gram önermiyorum. Çünkü parasını hak etmiyor. Keşke GTX 960 alacak param olmasa diyorum o kadar. :D
En iyi Intel/Nvidia F/P sistemi; Paranı seviyorsan böyle yap.
upload_2016-5-8_16-31-23.png

Paranı Sevmiyorsan Böyle Yap
upload_2016-5-8_16-33-37.png

Yüksek performans Nvidia için GTX 960 4GB modelini alabilirsin. Daha alt seviyesi ise GTX 950 olabilir. AMD için ise yüksek performans R9 380 veya R9 380X alınabilir. AMD'de daha alt seviye R7 370 4GB modelini alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı