2500 TL Sistem Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@76087 Keşke yazılanları okumadan pat diye cevap yazmasanız.

Hocamız GTX 1050 TI gerektirecek oyunlar oynamıyor. Ev tipi bir sistem istiyor.

Ev tipi bir sisteme de 3000₺ çok fazla.

2000₺ fazlasıyla yeterli.

@w4frkn Eğer dediğim mağazalara gitme imkanınız yoksa ve gerçekten internetten almanız imkansızsa söyleyin lütfen.

Dediğim gibi ağır oyun oynanmayacağı için sisteme 500₺ fazla vermek mantıksız geliyor ama dediğiniz gibi arkadaşın tercihi.

Bu arada o kasayı önermiyorum. Aerocool QS240 daha iyi bir tercih olacaktır.

Ayrıca ev sisteminde SSD olmaması pek iyi olmaz.

Söylediğim gibi internet üzerinden toplayamayacağım.

Öyleyse hiç ama hiç istemesem de Vatan Bilgisayar üzerinden bir sistem toplayacağız.

Üzülüyorum. Çok daha fazla ödeyeceksiniz.

Evet imkansız. Düşüncelerime tercüman oldunuz vallahi ev kullanıcısıyım. Gerçekten bilgili, tecrübeli ve anlayışlısınız sabrınız için teşekkür ederim sizi baya uğraştırdım.

Öyleyse hiç ama hiç istemesem de Vatan Bilgisayar üzerinden bir sistem toplayacağız.

Üzülüyorum. Çok daha fazla ödeyeceksiniz.
Bende üzgünüm ama elden birşey gelmez bizim peder işte. Ama iyidir sağolsun varolsun.

Bir sistem topluyorum şu anda. Bana bırakın lütfen

Buyrun , 3100 TL oldu . Vatan'ın kendi sitesinden topladım .

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    42,5 KB · Görüntüleme: 102
  • Ekran Alıntıs2ı.PNG
    44,4 KB · Görüntüleme: 69
Ümraniye'de oturuyorum. Buradaki vatanın stoklarında olmazsa eğer söylesem getirtirler herhalde öyle değil mi?

Evet Sistemin oyun testi :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…