2500 TL Sistem Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam sistemi almadan bir hafta önce konu açmalısınız. Alacağınız vakte kadar pek çok parça değişebilir.
Peki anlıyorum. Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim daha fazla tavsiye etmenize gerek kalmamıştır.

Neko'nun tavsiyelerini göz önüne aldım ve Asus x555ub laptopumla yola devam edeceğim. Sinerji, teknobiyotik gibi yerlerden uygun fiyata toplayamayacağım için Vatan gibi yerlerden daha düşük parçalara razı olup kazıklanmaktansa veya hazır PC alıp parayı çöpe atacağıma i5 işlemcili Nvdia GT940M laptopla yoluma devam edeceğim. Tamamen PC almaktan vazgeçmiş bulunuyorum şu anda.

Benim için tek doğru yolun bu olduğunu düşünüyorum. Tekrardan emeği geçen herkesin eline sağlık kusura bakmayın sizi uğraştırdım. Yönetici arkadaşlardan konumun daha fazla gereksiz yer kaplamaması için kaldırılmasını rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her şeyi bitirmeden önce , Teknobiyotik gibi sitelerden kapıda ödeme alabilirsin , önce açar sonra ödeyebilirsin ...

Bahsettiğiniz laptop dediğiniz şeyler için fazlasıyla yeterli zaten neden yeni bilgisayar istiyorsunuz ki?

Bahsettiğiniz laptop dediğiniz şeyler için fazlasıyla yeterli zaten neden yeni bilgisayar istiyorsunuz ki?
Aslında daha büyük bir ekrana bakmanın göz konforu açısından daha iyi olacağını düşünmüştüm 1366×768 piksel ekranı. Birde i5 sanki masaüstündeki gibi değil, 8GB RAM var ama bazen darboğaz ve takılma oluyor. Optimus zımbırtısından dolayı Intel HD Graphics kullanıyor zaten. 2016'da aldım, aldığımdan beri format atmadan kullanıyorum gerçi ondan da yavaşlamış olabilir bir SSD olsaydı tadından yenmezdi 7.200 Rpm diskin sesini duyuyorum çalışırken. 6200u işlemci var bence i3 veya Pentium'dan bile güçsüz olduğunu düşünüyorum. Soğutma ve taşınabilirlik için 2 çekirdekli işlemci kullanmışlar masaüstülerde 4 çekirdekli olduğunu çok sonradan öğrendim. Üniversiteye gidiyorum acaba ilerde taşınabilirliği işime yarar mı ? pek emin değilim doğrusu.

ASUS K555UB-XO066T 15.6/i5-6200U/8GB/1TB/WIN10 NOTEBOOK | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji cihazın tüm özellikleri burda bakabilirsiniz isterseniz eğer.

2.200 gibi bir fiyata almıştım. Altunizade capitolden. Stokta yokmuş sipariş verdik bir hafta sonra gelmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…