Konunun özetine gelirsek bana bir bilgisayar artık şart oldu. Bunun yanında almışken oyun bilgisayarı alıyım hemde tasarım ödevlerimi yapayım dedim. Bana düşük bütçeli bir sistem önerebilir misiniz? Elimde GTX750 Ti ekran kartı var. Herhalde bu ekran kartına Ryzen uyumu sağlamak işlemciyi çöpe atmak demek oluyor. Bütçem 2000-2500 TL. Bütçeyi az bir şey aşmada sıkıntı olmaz. SSD'si falan eksik olmazsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu bütçe biraz az. Eğer ileride yükseltme yapabilirsen şimdi 750 Ti ile idare etmeye bak. Diğer türlü pek bir şey bekleme çünkü piyasa çok pahalı.
İkinci ele bakabilirsin.

Hocam bu bütçe biraz az. Eğer ileride yükseltme yapabilirsen şimdi 750 Ti ile idare etmeye bak. Diğer türlü pek bir şey bekleme çünkü piyasa çok pahalı.
İkinci ele bakabilirsin.
bence arkadaşın elinde sadece kart var ve karta sistem istiyor bir yardımcı olabilen varsa (bu arada post sahibi arkadaşım Donanım Arşivi' nin 1400tl'lik sistem toplama videosunu izlemeni tavsiye ederim)

Yerinde olsam eski mimari dizerim. Önceliğim İ7 4790, H81 sistem olurdu. Dene bence bir. Oluyorsa kaçırma.

Bu linke gir. İşlemciyi ryzen 3 1200 olarak seç. 1050 ti da bile darboğaz yapmıyor o işlemci. Geri kalan parçalara dokunma. Fiyat istediğin fiyat.

R3 2200G, P G4560'tan çok daha güçlü bir işlemcidir. Rahat olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…