Bu sistemin eksikleri falan varsa söyleyin lütfen. Vatan'dan toplama sebebim garanti belgeleri ve evimin hemen yakınında bir mağazaları bulunuyor. Bu sisteme ekran kartına uyumlu 200 TL civarında bir monitör önerirseniz sevinirim. Sistem KDV dahil 2560 TL oluyor.
corsair power yerine zalman 500w güç kaynagı alabilirsin hem daha ucuz hemde kaliteleri eşit ayrıca msi gtx1050 ti gaming yerinede rx470 gaming alınabilir vatandan alabilirsin gerçekten 40 tl gibi bir fiyat farkı var ama rx470 ile 10 fps daha yüksek alırsın.Anakartı yüksek tutmuşsun bu kadarına gerek yok.onun yerine 'msi h110m pro vd' veya 'asrock h110m dgs' alabilirsin asrock alırsan işlemci ile uyumlu olur msi alırsan bios güncellemesi yapmalarını istemek durumundasın aksi halde anakart işlemciyi görmeyecektir.artan para da ya cebine kalır yada ramini 16 gb yapabilirsin veya daha düzgün bir monitör alabilirsin tercih senin ZALMAN ZM500-LE SERİSİ 500W GÜÇ KAYNAĞI MSI RX470 GAMING X 4G 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Vatandan almanızı kimse önermez çünkü hava parası alıyorlar resmen. İstanbul da oturuyorsanız İtopya Bilgisayar dan almanızı tavsiye ederim. Kadıköyde mağazaları var ve güvenilir bir yer. Bende daha dün 2500TL'e kendime bu sistemi satın aldım ve çok memnunum.
Ek Not: İtopya dan alırsanız ücretsiz olarak 60 günlük Windows 10 Pro 64bit deneme sürümü yüklüyorlar. Ayrıca MSI H110M anakartın BIOS güncellemesini de ücretsiz olarak yapıyorlar. Montaja da para almıyorlar.
anakartın oyunlara hiçbir etkisi yoktur anakart sadece güç girişleri ram yuvası vs için kullanılır bu sisteme 1.000 tl lik anakartta taksak aynı fps olcak 200 tl lik anakart da taksak aynı fps olcak ki arkadaşın bütçeside pc için çok fazla bir bütçe degil 350 lira anakarta para verene kadar 200 tl veririm artı 16gb ramimide alırım buda fps ye etkisi 3-5 olcaktır ve sistem masaüstünde dahada hızlı olacaktır karar sizin
takılabiliyor tabiki tam performans alamaz ancak şuan bu kadar bütçe varsa bana mantıklı olan h110 almasıdır konuyu altta verdim @Neko İ7 6700K H110M PRO-VD anakart
Bu sistem arkadaşa zaten en az 3 sene yeterli olacaktır. 3 Sene sonra yeni bir sistem toplar, onu kullanır. Günde 1TL köşeye koysa bile 3 sene sonra yükseltmeler yapabilir kolayca, tabi dolar 5 TL olmassa
@Neko ' nun topladığı sistem güzel. RX 470 ile GTX 1050 Ti arasında 10 FPS bir fark oluyor benim bildiğim. SSD ' yi kasaya sonradan monte edebilirim zaten onda sıkıntı yok. Ancak Zalman ' ın Z3 Plus kasasındaki PSU yu kaliteli bulmadım.+80 Bronze Sertifikalı Corsair VS450 yi tercih ettim. RX 470 ile daha güçlü bir sistem olacağına inanıyorum. Tavsiyeler için teşekkür ederim. Ancak RX 470 VGA monitörlerle uyumlu mudur bilmem. Eğer uyumlu değilse bu monitör iyi değil midir? LG 24MN48A 24'' (61 CM) HD IPS LED EKRAN ,HDMI,USB
Ayrıca @Neko hocam Zalman Z3 Plus kasa uyuşmuyor anakart ile (ekstra bir vida ile nasıl olur bilmediğimden dolayı söylüyorum) anakart micro ATX ancak kasa midT ATX destekliyor. O yüzden farklı bir kasa önerebilir misiniz? Veya anakart kasaya nasıl uyuşabilir onu açıklarsanız sevinirim. (Sistemi Vatandaki görevliye toplatacağım eğer yapıyorlarsa.)