2500 TL sistem tavsiyesi

Tired

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkeze merhaba. Beyler yılbaşına kadar bu sistemi almayı planlıyorum. Uyumsuz parça veya herhangi bir sorun varsa parçalar arasında lütfen beni bilgilendirin. Eğer bunun harici sistem tavsiyeleriniz varsa önerilerinizi bekliyorum. Fakat skylake sistem istemiyorum. Bunun haricinde bu laptop Asus X550jx-xx171d İ7-4720hq - 1 Tb Hdd - 128 Bit 4gb Ekran Kartı 367 - n11.com ve belirttiğim sistem arasında dağlar kadar performans farkı yoksa laptopu alıcağım bu konuda da yorumlarınızı ve fikirlerinizi belirtin. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Anakart modelini düşürüp ekran kartını msi r9 380 yapmanı tavsiye ederim.

Skylake istememe sebeni nedir ?

Dostum vatanbilgisayar gerçekten çok pahalıya satıyor parçalarını bende başka firmalara yönelmen gerekir.
Güvenilir ve fiyat anlamında cazip önerebileceğin bir site var mı ? (Skylakeyi ileri dönük olarak niteliyorlar. Performans açısından haswelle göre nasıl bilmiyorum)

Önerileriniz için teşekkürler. Parçalar arasında herhangi bir sorun yok sanırım.

Doların biraz daha düşmesini bekleyip bu sistemi almanı tercih ederim hemde o sıra paranıda biriktirmiş olursun yada parçaların farklı sitelerden daha ucuzlarını bulup 2600 TL civarı bi fiyata indirebilirsin.

Bide overclock yapmak istemiyorsan ve RAM'de 2133 Mhz yeter diyosan anakartın bi alt modelini alıp SSD'yi de çıkarıp i5 6600 alabilirsin ama paranı biraz daha biriktirip doların düşmesini bekle ve bu sistem i5 6600 olanını al.

Dosya Ekleri

• 2800 TL.png
    44,5 KB · Görüntüleme: 240
Dostum önerin icin teşekkürler fakat doların düşeceğini pek zannetmiyorum. Sanırım kendi paylaştığım sistemi webdenal.com veya novabilgisayar üzerinden alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…