2500 TL sistem tavsiyesi

J0kerdede

Megapat
Arkadaşlar elime 2500 TL para geçecek şimdiden bilgisayar kasası bakmaya başladım. Monitörum var Letgo'da bir tane buldum. 1050 Ti FX 6300 8 GB RAM'li bir sistem 2300 TL. Sizce bu parayı eder mi 2 el piyasasına göre nasıl bir sistem toplayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
FX 6300 ve GTX 1050 Ti kesinlikle 2300 TL etmez. AM4 soket ve RX 570 bulunan bir sistem toplayabilirsin veya komple sıfır parçalardan oluşan bir Vega 8 sistem.

bence bir pc toplama sihirbazından topla ondan sonra o parçaları internetten al daha karlı olursun
HEr oyunu ultra grafiklerde oynamıyacaksan 0 bir pc işini görür bende senin fiyat aralıklarında pc bakıyorum 1844tl ye pc topladım ekran kartı eksik sadece ekran kartınıda almak için forumda konu açtım seinde önerini alabilirim bu arada

Ekran kartını ikinci el alırsan oyunları çok rahat Ultra ayarlarda oynarsın.

Tavsiyem bu bilgisayarı almaman etmez o kadar.

İkinciel piyasası bitik şuan, ürünler sıfır fiyatına satılıyor. 800 liralık ürüne 700-750tl yazıyorlar ikinci elde. Alırken ödenen kargoyla aynı fiyata geliyor. Birde yollar mı yollamaz mı meçhul. Bende benzer bir bütçeye sahibim fakat elimde olan parçalar mevcut. APU sistem alıp almayacağınıza karar vermelisiniz. Öneren olduğu gibi önermeyende çok.

R3 3200G - 750 TL
DDR4 3000 MHZ 4+4 RAM - 400 TL
B450M ANAKART (4 ram slotlu olması şart ondan pahalı) - 750TL
PSU + KASA - 500 TL
SSD 240 GB - 300TL

2700 TL yapıyor toplam. Fiyatlar sıfır ürünler için ve fazla fazla yazdım. Tek eksik depolama için bir HDD kaldı. Onu da daha sonra temin edersiniz veya anakartı A320M serisi bir anakartla değiştirip artan 200-250 TL ile bir hdd alabilirsiniz. Fakat böyle olunca O.C. yapamazsınız, şayet ilerde ekran kartı takarsanız sisteme O.C. şart gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…