Bu fiyat aralığında bu tarz bir sistem alınabilir kardeşim. Bütçeni aşıyor ama buna değer emin olabilirsin. Bütçeden kısmak istiyorsan Harddiski 500GB yapabilirsin yada 4GB ram alabilirsin yada daha düşük çözünürlükte bir monitör alabilirsin. Mesela 1600x900 monitör alabilirsin.
Hocam önerdiğiniz kasadaki psu 12v kanalından kombine olarak 336 watt verebiliyor. Sistemi beslemeye yetmez malesef bu. Asgard 381 alabilirse arkadaş daha iyi olur.
Aktif Pfc olunca ne oluyor? Daha stabil güç tüketimi sağlayan bir durum değil Aktif Pfc. Yada güç faktörü düzeltimi gibi birşeyde söz konusu olamaz çünkü bu tamamen şebekeyle alakalı bir durum. Donanımların harcadığı gerçek güç miktarını değiştirmez bu durum. Önerdiğin sistem gayet güzel olmuş ancak Ximateg Asgard 381 alınırsa yada ekran kartı Gtx 960 tercih edilirse daha münasip olur.