2500 tl sistem toplama monitor dahil

Ekran kartını ne ile değiştirebilirim. 800-900 tl lik lazım GTX970 Fazla gelicek işlemciyi 4460 Yapmayı düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar bende oyun bilgisayarı toplamak istiyorum benim bütçem de arkadaşın gibi 2000-2500 tl arası yardımcı olur musunuz?

İşlemcinin çarpan kilidi açık olmadığı overclock olmayacağı için Coolar Master Blizzard T2 Mini işini görecektir. Coolar masterin CORSAIR BUILDER VS SERİSİ 80PLUS 550W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar bu güç kaynağıyla değiştirmeniz yararınıza olur. Onun dışında arkadaşın topladığı sistem iyi sölediğim bileşenleri değiştirerek bu sistemi alabilirsiniz. İyi forumlar.

Arkadaşlar bende oyun bilgisayarı toplamak istiyorum benim bütçem de arkadaşın gibi 2000-2500 tl arası yardımcı olur musunuz?
Yeni bir konu açarsan sana yardımcı oluruz. Lütfen konunun altında cevap arama burası Technopat forumu başka yerlere benzemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…