XIII
Hectopat
Öncelikle herkese merhaba;
2500 TL Bilgisayar Toplama konularını inceledim ve kendime oyun odaklı bir sistem topladım.
Fakat topladığım sistemde güç kaynağını ne alacağımı karar veremiyorum. Hem sistemde düzeltilmesi gereken bir şey varsa söylerseniz hemde güzel bir güç kaynağı önerirseniz gerçekten bana yardımcı olursunuz. Bu arada sistemin bütçesi 2700 TL'ye kadar artırılabilir.
Topladığım Sistem:
NOT:
1- Ekran kartı ve işlemciyi değiştirmemi önermeyin çünkü onları satın aldım ve RX yerine GTX'i tercih ediyorum.
2- İki tane güç kaynağı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Bu arada güç kaynağı önerecekseniz 200-250 TL arasında olsun.
1. Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze
2. EVGA 100-W1-0500-K2 500W
3- SSD ile iki veya üç ay idare edeceğim sonra para biriktirip Toshiba P300 alacağım.
4- Sisteme monitör dahil değildir.
5- İleride işlemciyi değiştireceğim. Zaten yükseltmeye yönelik bir sistem.
2500 TL Bilgisayar Toplama konularını inceledim ve kendime oyun odaklı bir sistem topladım.
Fakat topladığım sistemde güç kaynağını ne alacağımı karar veremiyorum. Hem sistemde düzeltilmesi gereken bir şey varsa söylerseniz hemde güzel bir güç kaynağı önerirseniz gerçekten bana yardımcı olursunuz. Bu arada sistemin bütçesi 2700 TL'ye kadar artırılabilir.
Topladığım Sistem:
- Anakart: Asrock B250M Pro4 mATX Anakart
- İşlemci: Intel Pentium G4560 Pentium
- RAM: Kingston HyperX Fury DDR4 2666MHz 16GB(2x8GB)
- Ekran Kartı: MSI GTX 1050 TI GAMING X 4G
- Kasa: Corsair Carbide Series SPEC-03
- Güç Kaynağı: (Önerilerinize göre)
- SSD: Samsung 850 EVO 250GB 540MB-520MB/s
NOT:
1- Ekran kartı ve işlemciyi değiştirmemi önermeyin çünkü onları satın aldım ve RX yerine GTX'i tercih ediyorum.
2- İki tane güç kaynağı düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım? Bu arada güç kaynağı önerecekseniz 200-250 TL arasında olsun.
1. Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze
2. EVGA 100-W1-0500-K2 500W
3- SSD ile iki veya üç ay idare edeceğim sonra para biriktirip Toshiba P300 alacağım.
4- Sisteme monitör dahil değildir.
5- İleride işlemciyi değiştireceğim. Zaten yükseltmeye yönelik bir sistem.