Oyun oynacağım, aynı zamanda programlama ile uğraşıyorum.
AMD bir işlemci olursa daha iyi olur.
Anakartın kaliteli olmasını istiyorum, ilerde GPU'yu, CPU'yu yükseltmek istediğimde
desteklesin.
Oyun oynacağım, aynı zamanda programlama ile uğraşıyorum.
AMD bir işlemci olursa daha iyi olur.
Anakartın kaliteli olmasını istiyorum, ilerde GPU'yu, CPU'yu yükseltmek istediğimde
desteklesin.
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 550W 80+ Bronze Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Corsaır Cmk8gx4m1d3000c16 Vengeance 3000mhz 8 Gb D arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Gigabyte SSD 240GB 500 MB/s - 420 MB/s 2,5" SATA en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Ve ekran kartı...
Eğer böyle bir pc toplamak istersen ekran kartını idarelik 2.el gtx 1050 veya gtx 750ti alman gerekecek. Paran biriktiği zaman da idarelik kullandigin kartin üstüne katıp 0 bir kartı alırsın. Gtx 1050 2.el de 400tl ye bulunabiliyor. Bu şekilde alırsan 2567 tl yapiyor
Çok doğru bir cevap. 2. El Overclock yapılabilir eski nesil intel işlemciler var K serisi.
O tarz sistemlere bakabilirsin 2.el. 2. el sistemi parça parça toplamak zor olur.