2500 TL Sistem Toplama

3 bin liraya r7 370 4g ya sen şaka olmalısın... Biri R7 370 4G'li sistem önerir biri vatandan milleti kazıklamaya çalışır.

3 bin liraya r7 370 4g ya sen şaka olmalısın... Biri R7 370 4G'li sistem önerir biri vatandan milleti kazıklamaya çalışır.
Öneri sadece, isterseniz diğer parçalardan kısabilir gtx 960 alabilirsiniz. Ben memnun olduğum için o ekran kartını koydum.

@Tristan23 'ün 2. Önerdiği sistem güzel bütçeyi o kadar abartamam dersen ilk olarak anakarti msi h110m pro vd yapabilirsin 2. Olarak ekran kartı r9 380 4 gb yapabilirsin

Hocam bu Msi H110M Gaming Anakart yeni mi? H110M PRO VD anakarttan farkı nedir ?

B150 yonga olarak daha iyi ve gaming bir kart yani uzun saatler çalışsada dayanabilicek bir kart birde crossfire desteği ve HDMI girişi var. Daha ileriye dönük bir anakart yani ama fiyat farkı var tabiki seçim senin

B150 yonga olarak daha iyi ve gaming bir kart yani uzun saatler çalışsada dayanabilicek bir kart birde crossfire desteği ve HDMI girişi var. Daha ileriye dönük bir anakart yani ama fiyat farkı var tabiki seçim senin
B150 den bahsetmiyorum. Msi H110M Gaming Anakarttan bahsediyorum.

HDMI 'dan başka fark göremiyorum ama daha dayanaklidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…