yolverilker
Hectopat
Daha fazla
Eğer yine de almayı düşünürsen n11'de 11 liralık kuponum var çok değil ama 130 liraya gelir alırsan. Aslında Skylake işlemciler sonuç olarak en güncel işlemciler ama oyun için ben olsam en kötü 6402p almaya çalışırım. Kasa ve ana kart için biraz daha düşük model seçip alınabilir aslında. Bellek zaten 2800mhz yerine 2133mhz alacaksın. Ekran kartı da en kötü dx12 destekli almanı tavsiye ederim. Msi r7 370 4gb mesela alabilirsin. Tamamen bütçe meselesi yine de ama 2000 lira yerine 2500 lira verilen sistem daha mutlu eder insanı diye düşünüyorum. Ben sistem topladım 4100 liraya 5500 liralık sistemi, 6700k üzerine kurulu bir sistem ve sattım bunu şuan da bütçem 8000 lira civarı ama toplamıyorum. Ya en mükemmeli olacak ya da idare edecek bir sistem. Kısacası toplamış iken 2-3 yıl en azından üzmeyen bir sistem toplamanızı tavsiye ediyorum. i3 çift çekirdekli ve güncel oyunlar artık biraz bellek ile işlemciyi ağırlaştırmaya başladılar. Lol veya counter ise tek hedef i3 zaten yeterli gelir. Son olarak Vatanbilgisayar ve Hepsiburada sitelerinden kampanya olmadan alışveriş yapmak biraz kazık yemeye yol açabilir.O yüzden Sinerji, Teknobiyotik ve İnventus gibi sitelerden de fiyat analizi yapmanı öneririm. Aynı ürünler aynı garanti süresi ve aynı ilgi de mevcut. Benim favorim Hepsiburada onu da belirtmek isterim. %10 indirim geldiği zaman 3-4 ürün almayı düşünüyorum.
Kardeşim yorumun için öncelikle çok teşekkür ederim. Hepsiburada'ya ve dediğin diğer sitelere de bakacam ve en uygununu alacam. Hepsiburada'ya %10 indirim gelecek demişsin şu an iş yerinde oldugum için araştıramıyorum. Sana bile cevap yazarken zorlandığımı söylemek isterim hepsiburada'ya %10 indirimin ne zaman geleceği belli mi acaba ?
i3 6100 ile rx 480 darboğaz yapmaktadır.%45 oranında darboğaz yaşanan oyunlar var.Bu videoya bir bakın;
Tam verim için en az i5 6400-6500 tavsiye edilmektedir.
%45 darboğaz mı çok yüksek bi oran neredeyse yarı yarıya. i5 6400-6500 biraz aşar gibi beni fazla bir bütçem olmadığı için fiyat performanslı ürünleri almaya bakıyorum. Şimdilik başka bir işlemci tavsiyeniz olamaz mı?
Son düzenleyen: Moderatör: