2500 TL sistem toplama

Eğer yine de almayı düşünürsen n11'de 11 liralık kuponum var çok değil ama 130 liraya gelir alırsan. Aslında Skylake işlemciler sonuç olarak en güncel işlemciler ama oyun için ben olsam en kötü 6402p almaya çalışırım. Kasa ve ana kart için biraz daha düşük model seçip alınabilir aslında. Bellek zaten 2800mhz yerine 2133mhz alacaksın. Ekran kartı da en kötü dx12 destekli almanı tavsiye ederim. Msi r7 370 4gb mesela alabilirsin. Tamamen bütçe meselesi yine de ama 2000 lira yerine 2500 lira verilen sistem daha mutlu eder insanı diye düşünüyorum. Ben sistem topladım 4100 liraya 5500 liralık sistemi, 6700k üzerine kurulu bir sistem ve sattım bunu şuan da bütçem 8000 lira civarı ama toplamıyorum. Ya en mükemmeli olacak ya da idare edecek bir sistem. Kısacası toplamış iken 2-3 yıl en azından üzmeyen bir sistem toplamanızı tavsiye ediyorum. i3 çift çekirdekli ve güncel oyunlar artık biraz bellek ile işlemciyi ağırlaştırmaya başladılar. Lol veya counter ise tek hedef i3 zaten yeterli gelir. Son olarak Vatanbilgisayar ve Hepsiburada sitelerinden kampanya olmadan alışveriş yapmak biraz kazık yemeye yol açabilir. :lanet: O yüzden Sinerji, Teknobiyotik ve İnventus gibi sitelerden de fiyat analizi yapmanı öneririm. Aynı ürünler aynı garanti süresi ve aynı ilgi de mevcut. Benim favorim Hepsiburada onu da belirtmek isterim. %10 indirim geldiği zaman 3-4 ürün almayı düşünüyorum.

Kardeşim yorumun için öncelikle çok teşekkür ederim. Hepsiburada'ya ve dediğin diğer sitelere de bakacam ve en uygununu alacam. Hepsiburada'ya %10 indirim gelecek demişsin şu an iş yerinde oldugum için araştıramıyorum. Sana bile cevap yazarken zorlandığımı söylemek isterim hepsiburada'ya %10 indirimin ne zaman geleceği belli mi acaba ?

i3 6100 ile rx 480 darboğaz yapmaktadır.%45 oranında darboğaz yaşanan oyunlar var.Bu videoya bir bakın;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam verim için en az i5 6400-6500 tavsiye edilmektedir.

%45 darboğaz mı çok yüksek bi oran neredeyse yarı yarıya. i5 6400-6500 biraz aşar gibi beni fazla bir bütçem olmadığı için fiyat performanslı ürünleri almaya bakıyorum. Şimdilik başka bir işlemci tavsiyeniz olamaz mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim kampanyalarımızın belirli tarihleri yoktur. Sitemizi takip ederek indirim fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

Bende sordum ama bu yanıtı aldım malesef. Sanırım 15 Temmuz'da Msi kampanyası bittikten sonra olabilir.

İndirim kampanyalarımızın belirli tarihleri yoktur. Sitemizi takip ederek indirim fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

Bende sordum ama bu yanıtı aldım malesef. Sanırım 15 Temmuz'da Msi kampanyası bittikten sonra olabilir.

Eyvallah kardeşim çok teşekkürler hepsiburada'yı takip edecem artık. Aslında hep vatan'dan almak istemişimdir en güveniliri diye ama fikrim değişti. Artık sağ olasun hepsiburada ve vatan arasında gidip geliyorum yine ama olsun :D

MSI DS502 Oyuncu Kulaküstü Kulaklık Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Bu ürünü bu fiyata aldım şu anda kullanıyorum. Yeni geldi. :neo:

MSI DS502 GAMING 7.1 HEADSET--ORJİNAL SIFIR ÜRÜN - Kulaklık & Mikrofon ilanları sahibinden.com'da- Pasif İlan - 315874266

Örnek olması açısından;

hepsi burada.png

%10 indirim muhabbetini öğrendiğimde iptal etmiştim.

hepsi2.png

Vr gözlüğü geldi kullandım ve iade ettim sorgusuz. Ben çocukken film kaydırma kutuları gibi hala beğenmedim. :)

teknobiyoyik.png

Bu teknobiyotik.com ilk alışveriş taksit olmadı iptal eder misiniz dedim ve ettiler taksitli almıştım. Sonraki 3 iptal olan ödeme de telefon sorunu oldu, sıkıntı olmadan aynı ürünü Hepsiburada sitesinden 25 lira pahalı aldım aynı firma teknobiyotik satıyordu 30 lira hediye çeki aldım ama. :)

Kısacası güven olarak değil zaten bazı isimli firmalar tüketiciyi korumaktadır. Ben cebime en uygun olanı seçmeyi tercih ediyorum. Asla aynı yerden tüm sistem toplamam çünkü bir firma 2-3 ürünü ucuz verir diğer ürünleri pahalı alırsınız, fiyat analizi yapıp toplandığı zaman ben 5500 liralık sistemi 4100 liraya dizdim siz anlayın artık.

MSI DS502 Oyuncu Kulaküstü Kulaklık Fiyatı - Taksit Seçenekleri

Bu ürünü bu fiyata aldım şu anda kullanıyorum. Yeni geldi. :neo:

MSI DS502 GAMING 7.1 HEADSET--ORJİNAL SIFIR ÜRÜN - Kulaklık & Mikrofon ilanları sahibinden.com'da- Pasif İlan - 315874266

Örnek olması açısından;

Eki Görüntüle 173668
%10 indirim muhabbetini öğrendiğimde iptal etmiştim.

Eki Görüntüle 173669

Vr gözlüğü geldi kullandım ve iade ettim sorgusuz. Ben çocukken film kaydırma kutuları gibi hala beğenmedim. :)

Eki Görüntüle 173670
Bu teknobiyotik.com ilk alışveriş taksit olmadı iptal eder misiniz dedim ve ettiler taksitli almıştım. Sonraki 3 iptal olan ödeme de telefon sorunu oldu, sıkıntı olmadan aynı ürünü Hepsiburada sitesinden 25 lira pahalı aldım aynı firma teknobiyotik satıyordu 30 lira hediye çeki aldım ama. :)

Kısacası güven olarak değil zaten bazı isimli firmalar tüketiciyi korumaktadır. Ben cebime en uygun olanı seçmeyi tercih ediyorum. Asla aynı yerden tüm sistem toplamam çünkü bir firma 2-3 ürünü ucuz verir diğer ürünleri pahalı alırsınız, fiyat analizi yapıp toplandığı zaman ben 5500 liralık sistemi 4100 liraya dizdim siz anlayın artık.

Anlatmak istediğini çok iyi anadım. Çok teşekkürler sistem konusunda çok haklısınız aynı türden alınmamalı bileşenleri bir parça ucuz bir parça pahalı yine aynı hesaba gelir. Hatta fazla öderiz yorumunu çok dikkate aldım. Teşekkürler yorumun için. :)

vd.png
Bu sisteme bir bakın derim eğer elinizde herhangi bir monitör varsa rahatlıkla kullanabilirsiniz. Rx 480 alırsanız hem darboğaz olur hemde paranızı bayağı aşar.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı