4 42496 Kilopat Katılım 6 Ocak 2015 Mesajlar 57 Makaleler 1 16 Haziran 2017 #11 Power tuşu kablosunu doğru taktığından emin ol.
I IEDIKraL Hectopat Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2017 #12 Power kablosunu yanlış takmışsın hocam
E emredemirkyaa Hectopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 9 16 Haziran 2017 #13 Power tuşu dogruymusta 4 pinlik güç kablosunu ters takmışım biraz uğraştım buldum çalıştı yardımlarınız için teşekkürler
Power tuşu dogruymusta 4 pinlik güç kablosunu ters takmışım biraz uğraştım buldum çalıştı yardımlarınız için teşekkürler
TeknObeY0 Hectopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 619 Makaleler 1 Yer uzay 16 Haziran 2017 #14 emredemirkyaa dedi: Power tuşu dogruymusta 4 pinlik güç kablosunu ters takmışım biraz uğraştım buldum çalıştı yardımlarınız için teşekkürler Genişletmek için tıkla... İyi günlerde kullanın hocam.
emredemirkyaa dedi: Power tuşu dogruymusta 4 pinlik güç kablosunu ters takmışım biraz uğraştım buldum çalıştı yardımlarınız için teşekkürler Genişletmek için tıkla... İyi günlerde kullanın hocam.
ibrahimY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2017 #16 emredemirkyaa dedi: Teşekkürler [emoji4] Genişletmek için tıkla... Benim sistemle nerdeyse aynı görüşleriniz neler sistem hakkında ?
emredemirkyaa dedi: Teşekkürler [emoji4] Genişletmek için tıkla... Benim sistemle nerdeyse aynı görüşleriniz neler sistem hakkında ?
E emredemirkyaa Hectopat Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 9 19 Haziran 2017 #17 Oyun deneyemedim pek ama kısacası şöyle söyleyeyim verdiğim paranın hakkını fazlasıyla hak ediyor
ibrahimY Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2017 #18 emredemirkyaa dedi: Oyun deneyemedim pek ama kısacası şöyle söyleyeyim verdiğim paranın hakkını fazlasıyla hak ediyor Genişletmek için tıkla... Oyun denediyseniz veya deneyince görüş bildirirmisiniz ?
emredemirkyaa dedi: Oyun deneyemedim pek ama kısacası şöyle söyleyeyim verdiğim paranın hakkını fazlasıyla hak ediyor Genişletmek için tıkla... Oyun denediyseniz veya deneyince görüş bildirirmisiniz ?