2500 TL sisteme Windows 7 kurulur mu?

MurattK

Hectopat
Daha fazla  
İyi geceler arkadaşlar arkadaşıma resimdeki sistemi aldık ve şu anda montajda. Sistem hakkında eleştiri yapın lütfen neyi yanlış yapmışım bilmek istiyorum.
Neyse gelelim konuya daha önceden hiç işletim sistemi kurmadım, format bile atmadım. Sizlerden Windows 7 Professional'i indirebileceğim bir link ve USB'ye yazdırmak için gerekli program linkini istiyorum. Yaklaşık 1-2 saattir araştırma yapıyorum ve orijinalini bulamadım Windows'un hepsinde 30 gün full sürüm kullanım hakkı vb. diyor. Eğer mümkünse orijinal bir Windows 7 olsun bunun imkanı var mı? Bilmiyorum ama cahilliğime verin hiç olmassa kurduktan sonra nasıl serialini etkinleştiriceğimi söyleyin. Sorun bir tek Windows kurmakta, o aşamayı atlatabilirsem sürücüleri MSİ'ın sitesinden indirip kuracam lütfen beni bilgilendirin.
sistem.png

Son düzenleyen: Moderatör:
SkyLake sisteme Windows 7 kuran Türk olarak tarihe geçersin. Microsoft'tan Windows 10 indirin ve Rufus ile USB yazdırın.
Benimde parçalar yakında elime gelecek. Ben windows 10 kurmak istiyorum fakat dediğiniz yöntemle yaparsam süreli mi olacak tam bilmiyorum. Key mi satın almam gerekecek ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı