2500 TL Sıvı Soğutma Önerisi

Sinefileng

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba i5-12400f işlemcimin sıcaklığı oyunlarda 90 dereceleri görüyor bu yüzden bir sıvı soğutma almak istiyorum.

Aklımda 2 seçenek var birincisi;

İkincisi ise;

İlk seçenekte 360mm daha uygun fiyata, ikincisi ise 240mm çok önerilen bir model. Hangisini tercih etmeliyim bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba i5-12400F işlemcimin sıcaklığı oyunlarda 90 dereceleri görüyor bu yüzden bir sıvı soğutma almak istiyorum.

Aklımda 2 seçenek var birincisi;

İkincisi ise;

İlk seçenekte 360mm daha uygun fiyata, ikincisi ise 240mm çok önerilen bir model. Hangisini tercih etmeliyim bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

3000 TL seviyesine çıkacaksanız Arctic Liquid Freezer II 360 alırsınız. Eğer 2000 TL bandında bir soğutucu alacaksanız Arctic Liquid Freezer II 240 tercih edilebilir. Thermaltake TH360'ın performansı o kadar da iyi değil.

İlgili bağlantılar:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alım seçenekleri:

Arctic Liquid Freezer II - 240
Arctic Liquid Freezer II - 360

Bunu al tipi daha güzel, gayet de yeterli o işlemciye. Ama RGB yok.

Nzxt ben de çok beğeniyorum tasarımını ama almışken RGB olsun istiyorum.

Ben de beyaz bir sistem yapmak istiyorum sade ve şık tasarım, ilk attığım sıvı soğutucu bu yüzden ilgimi çekti yavaş yavaş beyaza geçiş yapmak istiyorum. Ama arkadaşlar performansı kötü deyince kaldı o da öyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı