İlk seçenekte 360mm daha uygun fiyata, ikincisi ise 240mm çok önerilen bir model. Hangisini tercih etmeliyim bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
İlk seçenekte 360mm daha uygun fiyata, ikincisi ise 240mm çok önerilen bir model. Hangisini tercih etmeliyim bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
3000 TL seviyesine çıkacaksanız Arctic Liquid Freezer II 360 alırsınız. Eğer 2000 TL bandında bir soğutucu alacaksanız Arctic Liquid Freezer II 240 tercih edilebilir. Thermaltake TH360'ın performansı o kadar da iyi değil.
Back in May of last year, Thermaltake introduced its new ARGB Sync series with radiators in sizes of 120 and 240 mm. In June, they added a larger version with a 360 mm radiator to the two models, and in January of this year, a white Snow Edition for the 240 mm and 360 mm …
En ucuz NZXT Kraken X53 RL-KRX53-01 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT Kraken X53 RL-KRX53-01 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz NZXT Kraken X53 RL-KRX53-01 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT Kraken X53 RL-KRX53-01 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
RGB sıkıyor ya, ben önce herşeyi beyaz yaptım sonra sadece pompanın RGB açtım onu da beyaza sabitledim. Sonsuzluk efekti güzel. Daha şık ve artık pavyon gibi değil. Tavsiye ederim.
Ben de beyaz bir sistem yapmak istiyorum sade ve şık tasarım, ilk attığım sıvı soğutucu bu yüzden ilgimi çekti yavaş yavaş beyaza geçiş yapmak istiyorum. Ama arkadaşlar performansı kötü deyince kaldı o da öyle.