Ben 1 TB olarak şu ürünleri kullanıyorum. Ben memnunum ama burada bu modelleri pek sevmezler, DRAM bulunmadığı için:
Adata Legend 850 Lite ALEG-850L-1000GCS 1 TB M.2 NVMe SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Genelde şu ürünü önermeyi severler. DRAM mevcut bu üründe. Ama PCIe 3.0 bir ürün ve haliye hızı biraz düşük. Sen bir de adaptör ile kullanacaksın. Bu sebeple her ne kadar DRAM olsa da hız konusunda biraz dezavantajın olacak:
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 1TB (2100/1700MB/s) M.2 2280 PCIe 3.0 NVMe SSD yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Şu ürünü de önermeyi severler. Bunda da DRAM mevcut. Bu ürün PCIe 4.0 bir ürün ve okuma/yazma hızı yüksek bir ürün. Bütçeni biraz arttırabilirsen tabi:
Kioxia Exceria Pro LSE10Z001TG8 1 TB 7300/6400 MB/S M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
Yine bütçeni biraz daha arttırabilirsen şu ürünleri de önermeyi seviyor buradakiler:
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD
www.pttavm.com
Ben DRAM'e çok takılmıyorum. Günlük kullanım, oyun ve depolama amaçlı kullanıldığı takdirde DRAM'in pratikte bir faydası olmuyor. Bu sebeple DRAM'li modellere o kadar masraf yapmayı tercih etmiyorum ben. Yine de sen bilirsin.