2500 TL SSD ve HDD hariç sistem toplama

fthsmnc

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 128 SSD ve 2 TB HDD var. 2500 TL bütçeyi çok hafif zorlayarak, estetik ve oyun performansı yüksek beni 4-5 yıl götürecek ufak tefek yükseltmelerle sıkıntı çıkartmayacak PC istiyorum.
Hangi işlemciyi seçeceğimi şaşırdım.
300-400 TL para kar edeceğim derken işlemciden ötürü ekran kartı güç çekemezse neyleyeyim öyle PC'yi.

Bir de yaklaşık bayağıdır bu forumda misafir olarak gezerek Vatan kazık atıyor dediler? Ben nereden alabilirim başka güvenilir yer yok ki? SSD ve HDD bende var olduğu için Sinerji gibi benzeri sitelerden alamam.

Biraz uzun yazdım ama işlemciler ve bu sorular arasında boğuldum. Sizleri boğduysam kusura bakmayın.

@Neko Hocam sizi buraya etiketledim müsait olunca benide aydınlatır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben nereden alabilirim başka güvenilir yer yok ki?
Sinerji, İncehesap, İnventus, Nanokatalog gibi sitelerden alışveriş yapabilirsiniz. Ayrıca 2500 TL' ye Vatan' dan güzel bir sistem toplayamazsınız.

Neyse, ben size Sineji, Hepsiburada ve Nanokatalog' dan şöyle bir sistem topladım:

Anakart: ASRock AB350M-HDV mATX Soket AM4 32GB DDR4 Anakart 90-MXB3P0-A0UAYZ - Nanokatalog

Ekran Kartı: Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1050 Ti 4G OC 128Bit GDDR5 Fiyatı

RAM: Gskill 8GB DDR4 2800Mhz RAM F4-2800C17S-8GIS - Nanokatalog

Diğer bileşenler:
Sinerji Bilgisayar - sinerji.gen.tr

Toplam Fiyat: 2582 TL

Bu sistemi Vatan' dan toplamanız imkansız...

Ben nereden alabilirim başka güvenilir yer yok ki? SSD ve HDD bende var olduğu için Sinerji gibi benzeri sitelerden alamam.

Almanıza da gerek yok. O sitelerden; SSD ve HDD harici gerekli bileşenleri alsanız yeterli. Ayrıca ben dahil yüzlerce kişi o sitelerde sistem topladı. Çekinmenize gerek yok. Neresi ucuzsa orayı tercih ediniz.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Sinerji ve teknobiyotik sitelerinde çok gezdim ama gözümle görmeden sistemi onaylamadım. Vatan bilgisayardan topladım sistemi ;
Ryzen 5 1500x
Asus Ex 1050ti 4 GB
Vegeance lpx 2400 mhz 8 GB
Asus B350 plus anakart
Xıgmatek EN40124 600w

Bu sistemi kurdum SSD ve HDD olduğu için daha avantajlı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…