Muratcan Güney Hectopat Katılım 20 Mayıs 2015 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2015 #1 Merhaba arkadaşlar öncelikle toplayacağınız sistem 3 bin TL yi geçmezse cok iyi olur. (bütçe o kadar) Vatan Bilgisayardan toplarsanız sevinirim ordan alacağım çünkü sistemi. OC yapmayacağım bunu göz önünde bulundurarak toplarsanız sevinirim. Hatta 2500 TL'ye toplarsanız monitörüde rahatlıkla alabilirim çok güzel olur =) Beni 4-5 sene götürse yeter. Oynadığım ve oynayacağım oyunlarıda yazayım: -Cs:Go - (Belki) GTA 5 -Battlefield 4 -Starwars Battlefront ( şu yeni cıkan ) Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum unuttuğum birşey yoktur umarım... Kaç gündür konu açıyorum sorup soruşturuyorum biri bi sistem atıyor. Alttan eleştiri manyağı oluyor yok şunu yok bunu topla diye bıktım artık.
Merhaba arkadaşlar öncelikle toplayacağınız sistem 3 bin TL yi geçmezse cok iyi olur. (bütçe o kadar) Vatan Bilgisayardan toplarsanız sevinirim ordan alacağım çünkü sistemi. OC yapmayacağım bunu göz önünde bulundurarak toplarsanız sevinirim. Hatta 2500 TL'ye toplarsanız monitörüde rahatlıkla alabilirim çok güzel olur =) Beni 4-5 sene götürse yeter. Oynadığım ve oynayacağım oyunlarıda yazayım: -Cs:Go - (Belki) GTA 5 -Battlefield 4 -Starwars Battlefront ( şu yeni cıkan ) Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum unuttuğum birşey yoktur umarım... Kaç gündür konu açıyorum sorup soruşturuyorum biri bi sistem atıyor. Alttan eleştiri manyağı oluyor yok şunu yok bunu topla diye bıktım artık.
SCN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ocak 2014 Mesajlar 3.489 Çözümler 5 Yer Antalya 17 Ekim 2015 #2 Bu sistemi alabilirsin. Ama, Starwars Battlefront 16 GB Bellek istiyor diye biliorum. Yüksek ayarlarda olmasa bile orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilirsin. Toplanılan yer; Sinerji Bilgisayar
Bu sistemi alabilirsin. Ama, Starwars Battlefront 16 GB Bellek istiyor diye biliorum. Yüksek ayarlarda olmasa bile orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabilirsin. Toplanılan yer; Sinerji Bilgisayar
Nuc_LeaR Hectopat Katılım 22 Haziran 2015 Mesajlar 447 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Karın Tokluğuna Çalışan Stajyer Tercüman 17 Ekim 2015 #3 Bütçeni 130 TL aştı fakat kendini zorlayarak bu sistemi almanı öneririm. Gayet yüksek ayarlarda akıcı bir oyun deneyimi yaşarsınız.
Bütçeni 130 TL aştı fakat kendini zorlayarak bu sistemi almanı öneririm. Gayet yüksek ayarlarda akıcı bir oyun deneyimi yaşarsınız.
Brknt Megapat Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2015 #4 Bu sistemi düşünebilirsiniz. Dosya Ekleri 2500 TL [VATAN].png 31,7 KB · Görüntüleme: 563