2500 TL tablet önerisi

Random arkadaş

Hectopat
Daha fazla  
En fazla 2700 TL olabilir. Üstüne çok fazla çıkamam. Daha önceden 1000 TL'ye tablet tavsiyesi diye bir konu açmıştım. Amacım insanları rahatsız etmek değil, sadece o konuda önerilen Tab A7'nin üstüne daha fazla para koyup daha performans ürün bir tablet alabilir miyim diye öğrenmek. Fikirlerinizi bekliyorum.

En fazla 2700 TL olabilir. Üstüne çok fazla çıkamam. Daha önceden 1000 TL'ye tablet tavsiyesi diye bir konu açmıştım. Amacım insanları rahatsız etmek değil, sadece o konuda önerilen Tab A7'nin üstüne daha fazla para koyup daha performans ürün bir tablet alabilir miyim diye öğrenmek. Fikirlerinizi bekliyorum.
Bütçenizi bir tık aşıyor ama kesinlikle S 6 Lite. Kalemiyle birlikte.

S6 Lite kullanıyorum, A7 biraz daha performanslı ancak kalem desteği için alınır kullanacaksanız kalemini.

Hocam stoklarda yok 2. el de hayatta alınmaz hep bir sıkıntısı oluyor.

S6 Lite kullanıyorum, A7 biraz daha performanslı ancak kalem desteği için alınır kullanacaksanız kalemini.

Anladım hocalarım hepinize teşekkür ederim sanırım en uygunu S6 Lite ama bir şey soracağım; s-pen desteği ne işe yarar? Pek çizime meraklı değilim ama kendimi modern gibi hissettirmek için olabilir.

Anladım hocalarım hepinize teşekkür ederim sanırım en uygunu S6 Lite ama bir şey soracağım; s-pen desteği ne işe yarar? Pek çizime meraklı değilim ama kendimi modern gibi hissettirmek için olabilir.
Kalemle işiniz yoksa o fiyata Matepad 10.4 öneririm. Ekran ve performansı çok daha iyi.

Not alabilirsiniz. İşlemlerinizi yapabilirsiniz.
Not alabilirsiniz. İşlemlerinizi yapabilirsiniz.
En iyi seçim Tab S6 Lite olur bu fiyata.

Lenovo tablet almayın bataryası çok düşük oluyor 4000-5000 mah gibi
Normalde 7000mah olmalı
S6 lite yerine ondan daha performanslı
Huawei Matepad 10.4 alınabilir
Hem tab A7 den iyi
Hem S6 lite dan iyi
Lenovo bataryası az
Ama Huawei kalem yok
Google servisleri yok bilginize
Yükleniyor ama araştırmak gerek

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı