bende bunu duşuyorum fakat belki daha iyi bi alternatif vardır diye sormak istedimXiaomi Redmi Note 9 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
Xiaomi Redmi Note 9 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Yani dediğin fiyat aralığında alabıleceğin telefon bu ama bütçeni biraz yükseltirsen TCL Plex alabilirsin.bende bunu duşuyorum fakat belki daha iyi bi alternatif vardır diye sormak istedim
Xiaomi Redmi Note 9 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
Xiaomi Redmi Note 9 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Evet katılıyorum fiyat farkına değer.Bence Redmi Note 9S alınmalı.
Xiaomi Redmi Note 9 - Xiaomi Redmi Note 9S Karşılaştırması - Epey
Epey - Xiaomi Redmi Note 9 - Xiaomi Redmi Note 9S özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Bence Redmi Note 9S alınmalı.
Xiaomi Redmi Note 9 - Xiaomi Redmi Note 9S Karşılaştırması - Epey
Epey - Xiaomi Redmi Note 9 - Xiaomi Redmi Note 9S özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Önerdiğiniz telefonu alabileceğim güvenilir bir site yazabilir misiniz? Bir de konudan alakasız ama bu IMEI kaydı olayı nedir biliyorsan aydınlatır mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.