2500 TL telefon tavsiyesi

Bütçe
2500 TL

Gumli05

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar.
Arkadaşlar bütçe en fazla 100 TL artacak şekilde 2. el veya sıfır telefon önerisi istiyorum telefondan istediklerim şunlar:

1- Mümkünse kavisli ekran olsun çok hoşuma gidiyor.

2- Kamerayı kullanırken sallansın istemiyorum.

3- Telefon gündelik kullanım için olacak ara sıra PUBG Mobile belki de şu yeni çıkan diğer PUBG oyununu oynarım daha fazla bir şey oynayacağımı sanmıyorum.

4- Xiaomi telefonlara biraz uzağım çünkü arayüz ile alakalı çok sıkıntı olduğunu duydum yakın çevrem de kullananlarda aynı şeyi söylüyor.

5- Telefon mümkün olduğunca uzun götürsün istiyorum.

6- Kavisli ekran şart değil ancak ön kamera eklediğim fotoğraftaki gibi değil de 2. fotoğraftaki gibi olsun bu şart ancak mecbur kalırsam 1. fotoğraftaki telefonu alırım.

7-Telefon kasmasın lütfen, babamda TCL 10l telefonu var PUBG'de kasmıyor bunun gibi ayarlar en düşükte olsa da kasmasın bir şekilde 60 FPS oyunu akıcı oynayayım istiyorum, özellikle de Reeder telefonlarda olduğu gibi video oynatırken kasmasını istemiyorum.

İsteklerim bu kadar çok uzun ve detaylı yazdığımın farkındayım ancak başka şekilde sanırım anlatamam galiba kendimi.

Aklımda olan telefonlar:
2. el iPhone 8
0 TCL 10l.
2. el A32.
2. el A31.

Dipnot: Bazı isteklerimden vazgeçebilirim önerdiğiniz telefona göre.

Dosya Ekleri

• IMG_5857.JPG
    IMG_5857.JPG
    29,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_5858.JPG
    IMG_5858.JPG
    106,4 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası şu anda iPhone 5 kullanıyorum ve hiç fena değil. iPhone 8 daha iyidir kesinlikle bundan eminim ancak TCL 10l de çok güzel duruyor. Bahsettiğim telefona bir bakıp da hangisini tercih etmem gerektiğini söyler misiniz?
Bir de iPhone 8 eski telefon artık ve pil ömrü bayağı düşktür o yüzden de pek sıcak bakmadım ilk önce açıkçası.
Son olarak da iPhone 8 ikinci el ve TCL 10l sıfır o yönden de ben TCL 10l telefonuna daha sıcak bakıyorum.

Oyun performansı ne düzey de peki? 60 FPS PUBG New State ve PUBG Mobile oynayabilir miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı