A aLoneDark66 Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 543 Çözümler 1 4 Mayıs 2022 #1 Garantisi yok bir telefoncu abiden alınacak bozuk yerleri var mı? Şimdilik bilmiyorum. Telefon hoşuma gidiyor bence alınabilir sizce?
Garantisi yok bir telefoncu abiden alınacak bozuk yerleri var mı? Şimdilik bilmiyorum. Telefon hoşuma gidiyor bence alınabilir sizce?
C Chedlyy Decapat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #2 Ben olsam 2. el almam.
balikeat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 7.244 Çözümler 28 4 Mayıs 2022 #3 Pop-up kamerası biraz sıkıntılı. Birde yaşından dolayı batarya zamanı gelmiştir. Onun dışında güzel cihaz, bir yıldan fazla kıllanmıştım.
Pop-up kamerası biraz sıkıntılı. Birde yaşından dolayı batarya zamanı gelmiştir. Onun dışında güzel cihaz, bir yıldan fazla kıllanmıştım.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #4 Kamera olarak iyi bir cihaz değil. Donanım olarak güçlü bir cihaz. S9, P30 serisi, P20 serisi ve S10 serisine bakabilirsin.
Kamera olarak iyi bir cihaz değil. Donanım olarak güçlü bir cihaz. S9, P30 serisi, P20 serisi ve S10 serisine bakabilirsin.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.822 Makaleler 18 Çözümler 450 Yer Valisiz Vilayet! 4 Mayıs 2022 #5 aLoneDark66 dedi: Garantisi yok bir telefoncu abiden alınacak bozuk yerleri var mı? Şimdilik bilmiyorum. Telefon hoşuma gidiyor bence alınabilir sizce? Genişletmek için tıkla... Bence o paraya Note 8 Pro seçmek daha mantıklı olacaktır. Kendim 6/128 olan halini kullanıyorum ve oldukça da memnunum. Pop-Up kamerası burada da denildiği gibi sıkıntılıdır. Chedlyy dedi: Ben olsam 2. el almam. Genişletmek için tıkla... İyi bir ikinci el cihaz özellikleri düşük sıfır bir cihazdan daha iyidir.
aLoneDark66 dedi: Garantisi yok bir telefoncu abiden alınacak bozuk yerleri var mı? Şimdilik bilmiyorum. Telefon hoşuma gidiyor bence alınabilir sizce? Genişletmek için tıkla... Bence o paraya Note 8 Pro seçmek daha mantıklı olacaktır. Kendim 6/128 olan halini kullanıyorum ve oldukça da memnunum. Pop-Up kamerası burada da denildiği gibi sıkıntılıdır. Chedlyy dedi: Ben olsam 2. el almam. Genişletmek için tıkla... İyi bir ikinci el cihaz özellikleri düşük sıfır bir cihazdan daha iyidir.