2500 TL ye core i7 sistem toplama

ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun ram çok az böyle bir sisteme oyun sistemi diyemem kusura bakma ben bu sistemi yakında alacağım o yüzden ortadan biraz daha yüksek bir sistem topladım oyun için

RAM sonradan eklenir. Ekran kartını sonradan değiştirmek çok daha masraflı olur. Ayrıca benim topladığım sistem senin sisteminden çok daha iyi performans verir oyunlarda. GTX 970 GTX 760'dan daha iyi performans verir araştırın.

Kasa değilde işlemci soğutucu almayıp ya da sonra alıp RAM 8 gb olursa daha iyi olur. Kasa olmazsa olmaz, tabii uzay montaj yapmak istenmiyorsa.
Onun kasası varsa yeni bir kasaya ihtiyaç yok bence.Soğutucu sonradan alınabilir de Ben stok soğutuculu i3 4160 kullanıyorum performans gayet iyi Soğutucusuz olabilir
.

dediğiniz doğru 970 760 dan daha iyi ancak 760 ın testlerine baktım bf 4 dü ultra ayarlarda crysis 3 ü ultra ayarlarda çok rahat 30 fps nin üzerinde açabiliyor ve bu bana gayet yeter fazla masrafa gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…