2500 TL ye core i7 sistem toplama

şuan oyun piyasasına baktığımızda şuandaki oyunların yerine yeni oyunlar gelmesi baya uzun sürer çünkü şuan ki oyunlar örneğin GTA 5 CRAYSIS 3 gibi oyunlar çok beğeniliyor yapımcılar böyle bir hal varken yeni bir oyun umarım çıkartmazlar cod advanced warfare 3-4 yılda mı ne yapılmış diye duydum böyle bir oyun 3-4 yılda yapılıyorsa Allah bilir yenisi kaç yılda yapılır ben bunu düşünerek o ekran kartını seçtim ayrıca o kadarda bütçem yok

Senin düşünceni şöyle söyleyeyim. Senin hevesin var i7'ye. Arkadaşlarının yanında benim sistemde i7 işlemci var kardeş. Deyip hava atmak. Oyuncu biri bir işlemciye yani bu bütçeye o işlemciyi almaz. Hayranlık ve heves seninki. Gtx 970 varken gtx760 almanın anlamını anlamıyorum. 130 tl biriktirmek mi kolay 700-1100 tl biriktirmek mi ? Sen arkadaşın önerdiğini almanda ısrar ediyorum. Anladığım kadarıyla almışken 1 kere alacaksın. Almışken adam akıllı bir oyun sistemi al.
Bu arada kasada dual 12v kanalı var. 12V1 ve 12V2 240w güç veriyor. Gtx970 145-170w arası harcıyor. Markadan markaya değişen bir güç tüketimi var. Sitede 145w görülüyor.

Aslında amacım kimseye hava atmak değil ilk bilgisayarımı 2006 da almıştım ve inan hala onu kullanıyorum yani yeni şeyler denemek istiyorum nasıl bir his nasıl bir duygu merak ediyorum bunun için yoksa ben elimde kiyle övünen insanlardan değilim

Aslında amacım kimseye hava atmak değil ilk bilgisayarımı 2006 da almıştım ve inan hala onu kullanıyorum yani yeni şeyler denemek istiyorum nasıl bir his nasıl bir duygu merak ediyorum bunun için yoksa ben elimde kiyle övünen insanlardan değilim
Hevesin var işte. Arkadaşın sistemini almanda ısrar ediyorum. Sen aldığın sistemi kolay kolay değiştiremeyen birisin benim gibi. Emin olabilirsin benimde ilk hevesim işlemci idi. Sonradan olayı anlayınca ekran kartına kaydım. İ5 4460 seni aşırı şekilde tatmin edecektir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı