2500 TL'ye 1 TB M.2 SSD önerisi

Kendim kullanıyorum bunu, 3. ay oldu neredeyse. CrystalDiskMark'tan test yaptığım da ilk aldığım zamana göre birazcık düşüş olsa da çokta sıkıntı olmadı bende. Forumda çoğu kişi bu modele sorunlu diyor fakat DRAM'siz 3D NAND yogasına sahip bir SSD için bu düşüşler çok normal. Çok fazla gömeni olduğu için önermem biraz doğru değil, üstte hocalarımla birlikte attığımız modeller daha iyi.

Sorun QLC yonga olmasi ve SLC bellek kullanmasi hocam. Depolama icin yine pek sorun cikartmaz ama dedigim gibi uzun omurlu degil .

Anladım hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim hepinize sağ olun bugün birini sipariş vereceğim bakalım hayırlısı.

İfadeler: kxy
Sorun QLC yonga olmasi ve SLC bellek kullanmasi hocam. Depolama icin yine pek sorun cikartmaz ama dedigim gibi uzun omurlu degil .
yana yana 3 k civarına ssd arıyordum, çokta bilgili olmadığım için kafam çok karışıktı ama sizin tavsiyeniz üzerine Exceria PRO yu sipariş ediyorum hocam teşekkürler

İfadeler: kxy
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…