Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #11 575276 dedi: GameBooster 23.6" GB-2461CF 144Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA hocam 100 TL fazla ama en azından bu fiyattan aşağı pek yok yani ben bulamadım Genişletmek için tıkla... Bu fiyata VA? İyi misin?
575276 dedi: GameBooster 23.6" GB-2461CF 144Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA hocam 100 TL fazla ama en azından bu fiyattan aşağı pek yok yani ben bulamadım Genişletmek için tıkla... Bu fiyata VA? İyi misin?
E ElitBoss Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #12 Salsa dedi: Bu fiyata VA? İyi misin? Genişletmek için tıkla... Kral sen öneri misin bana Max 3 bin TL olsun 144 Hz 1080p teşekkürler bilindik marka olsn
Salsa dedi: Bu fiyata VA? İyi misin? Genişletmek için tıkla... Kral sen öneri misin bana Max 3 bin TL olsun 144 Hz 1080p teşekkürler bilindik marka olsn
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.274 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #13 ElitBoss dedi: Bunu beğendim alıyım mi direk Genişletmek için tıkla... Onu dinleme GameBooster alma aldırma.
ElitBoss dedi: Bunu beğendim alıyım mi direk Genişletmek için tıkla... Onu dinleme GameBooster alma aldırma.
Salsa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3.939 Çözümler 14 Yer Blackhole Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #14 ElitBoss dedi: Kral sen öneri misin bana Max 3 bin TL olsun 144 Hz 1080p teşekkürler bilindik marka olsn Genişletmek için tıkla... Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın! www.gencergaming.com Altında bulacağın monitörler dandik. 300 fazla vermeye değer.
ElitBoss dedi: Kral sen öneri misin bana Max 3 bin TL olsun 144 Hz 1080p teşekkürler bilindik marka olsn Genişletmek için tıkla... Gençer Gaming - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın! www.gencergaming.com Altında bulacağın monitörler dandik. 300 fazla vermeye değer.
zeus keydrop Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 815 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #15 ElitBoss dedi: @zeus keydrop tamam bana 3 bine bunu mu öneriyorsun 165 çok yani bana 144'u olsun bir de ekranın kenarları olmasın Genişletmek için tıkla... Hocam ben bundan aldım yani Trendyol 3000 TL daha gelmedi yarın elime ulaşır yorumlamasını soylerim önerimide söylerim ona göre alırısn
ElitBoss dedi: @zeus keydrop tamam bana 3 bine bunu mu öneriyorsun 165 çok yani bana 144'u olsun bir de ekranın kenarları olmasın Genişletmek için tıkla... Hocam ben bundan aldım yani Trendyol 3000 TL daha gelmedi yarın elime ulaşır yorumlamasını soylerim önerimide söylerim ona göre alırısn
E ElitBoss Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #16 Max Caulfield dedi: Onu dinleme GameBooster alma aldırma. Genişletmek için tıkla... Son daki arkadaşın attığına ne diyosun zeus keydrop dedi: Hocam ben bundan aldım yani Trendyol 3000 TL daha gelmedi yarın elime ulaşır yorumlamasını soylerim önerimide söylerim ona göre alırısn Genişletmek için tıkla... Link atar mısın
Max Caulfield dedi: Onu dinleme GameBooster alma aldırma. Genişletmek için tıkla... Son daki arkadaşın attığına ne diyosun zeus keydrop dedi: Hocam ben bundan aldım yani Trendyol 3000 TL daha gelmedi yarın elime ulaşır yorumlamasını soylerim önerimide söylerim ona göre alırısn Genişletmek için tıkla... Link atar mısın
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.274 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #17 ElitBoss dedi: Son daki arkadaşın attığına ne diyosun Link atar mısın Genişletmek için tıkla... AOC 24G2U5 24'' 1ms Full HD Freesync Pivot IPS Oyuncu Monitörü bundan bahsediyorsan bu iyidir.
ElitBoss dedi: Son daki arkadaşın attığına ne diyosun Link atar mısın Genişletmek için tıkla... AOC 24G2U5 24'' 1ms Full HD Freesync Pivot IPS Oyuncu Monitörü bundan bahsediyorsan bu iyidir.
zeus keydrop Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 815 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #18 ElitBoss dedi: Sondaki arkadaşın attığına ne diyosun. Link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam link bulamadım ama bekleyin ekran görüntüsü atacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ağustos 2022
ElitBoss dedi: Sondaki arkadaşın attığına ne diyosun. Link atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam link bulamadım ama bekleyin ekran görüntüsü atacağım.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.274 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #19 Konu Türkçe katliamına dönmüş.
E ElitBoss Decapat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2022 #20 Max Caulfield dedi: Konu Türkçe katliamına dönmüş. Genişletmek için tıkla... Üstteki arkadaşın attığı nasıl sence
Max Caulfield dedi: Konu Türkçe katliamına dönmüş. Genişletmek için tıkla... Üstteki arkadaşın attığı nasıl sence