2500 TL'ye 2. el ASUS VP249QGR alınır mı?

Strean

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Asus vp249qgr
Arkadaşlar ASUS VP249QGR modelinin yaşadığım şehirde 2500TL'ye 2. el olanını buldum, muhtemelen 2200TL'ye anlaşırız (sıfırı 4100TL). Ürünün fotoğraflarında sorun yok gibi görünüyor ama ürün 2 yıllık ve garantisi yok. Ürün durduk yere bozulmasın da sıkıntı yok
Normalde sıfırını almaya bütçem yetiyor ama kulaklık ve klavye almaya param kalmıyor sizce bunu 2. el alıp ekipman almaya değer mi? Ekipmanım var ama yükseltmem lazım çok eski. Sıfır alırsam 3 yıl garantili.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi olmaması elbette bir eksi ama bütçeniz yoksa ve ürünün tamir görmediğini ve temiz kullanıldığını düşünüyorsanız almalısınız veya içiniz rahat bir şekilde 0 bir monitör alıp, geriye kalan ekipmanlarınızı ilerde alabilirsiniz. Sabırsızlık sonradan insana "keşke biraz fazla verip 0 alsaydım da böyle şeyleri yaşamasaydım" dedirtebiliyor, kendimden biliyorum. Bu benim görüşüm tabii ki, diğer insanları da dinleyerek kararınızı verin, sonuç ne olursa olsun iyi günlerde kullanırsın umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…