Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.411 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #11 alkqne6 dedi: Tamamdır hocam. Aslında bursada 2000'e bir bilgisayarci satiyordu ama gordunuzmu onu. Genişletmek için tıkla... Göremedim hocam link atma şansınız var mı?
alkqne6 dedi: Tamamdır hocam. Aslında bursada 2000'e bir bilgisayarci satiyordu ama gordunuzmu onu. Genişletmek için tıkla... Göremedim hocam link atma şansınız var mı?
GhOstseOul Decipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 1.911 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #12 Aytemiz dedi: Göremedim hocam link atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam size güveniyorum
Aytemiz dedi: Göremedim hocam link atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam size güveniyorum
alkqne6 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #13 Aytemiz dedi: Göremedim hocam link atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam dershanedeydim pardon,alın. https://shbd.io/s/AwLWda69
Aytemiz dedi: Göremedim hocam link atma şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam dershanedeydim pardon,alın. https://shbd.io/s/AwLWda69
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.411 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #14 alkqne6 dedi: Hocam dershanedeydim pardon, alın. https://shbd.io/s/AwLWda69 Genişletmek için tıkla... Hocam Param Güvende olmadigi icin görmedim. Kartın markası biraz düşündürüyor ama soğutması iyi ise alınabilir.
alkqne6 dedi: Hocam dershanedeydim pardon, alın. https://shbd.io/s/AwLWda69 Genişletmek için tıkla... Hocam Param Güvende olmadigi icin görmedim. Kartın markası biraz düşündürüyor ama soğutması iyi ise alınabilir.
alkqne6 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #15 Aytemiz dedi: Hocam Param Güvende olmadigi icin görmedim. Kartın markası biraz düşündürüyor ama soğutması iyi ise alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 fanlı diyor,bi bakayım internetten şikayeti olan var mı diye.
Aytemiz dedi: Hocam Param Güvende olmadigi icin görmedim. Kartın markası biraz düşündürüyor ama soğutması iyi ise alınabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 fanlı diyor,bi bakayım internetten şikayeti olan var mı diye.
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.411 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #16 alkqne6 dedi: Hocam 2 fanlı diyor, bir bakayım internetten şikayeti olan var mı diye. Genişletmek için tıkla... Hocam fan sayısına bakmayın. 1 fanli olup 2 fanlidan daha soğuk olanlar da var.
alkqne6 dedi: Hocam 2 fanlı diyor, bir bakayım internetten şikayeti olan var mı diye. Genişletmek için tıkla... Hocam fan sayısına bakmayın. 1 fanli olup 2 fanlidan daha soğuk olanlar da var.
alkqne6 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #17 Aytemiz dedi: Hocam fan sayısına bakmayın. 1 fanli olup 2 fanlidan daha soğuk olanlar da var. Genişletmek için tıkla... Hocam peki onu nasıl anlayacağım?
Aytemiz dedi: Hocam fan sayısına bakmayın. 1 fanli olup 2 fanlidan daha soğuk olanlar da var. Genişletmek için tıkla... Hocam peki onu nasıl anlayacağım?
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.411 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #18 alkqne6 dedi: Hocam peki onu nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Kartı satan kişiye FurMark testi atmasını isteyin.
alkqne6 dedi: Hocam peki onu nasıl anlayacağım? Genişletmek için tıkla... Kartı satan kişiye FurMark testi atmasını isteyin.
alkqne6 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 506 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #19 Tamamdır hocam. Aytemiz dedi: Kartı satan kişiye FurMark testi atmasını isteyin. Genişletmek için tıkla... Hocam şey dicem aslında ben bu elimdeki r7 350 yi de takas niyetine verip daha az ödeyebilirim değil mi? Son düzenleme: 29 Ağustos 2024
Tamamdır hocam. Aytemiz dedi: Kartı satan kişiye FurMark testi atmasını isteyin. Genişletmek için tıkla... Hocam şey dicem aslında ben bu elimdeki r7 350 yi de takas niyetine verip daha az ödeyebilirim değil mi?
Aytemiz Hectopat Katılım 1 Nisan 2023 Mesajlar 3.411 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #20 alkqne6 dedi: Tamamdır hocam. Hocam şey diyeceğim aslında ben bu elimdeki R7 350'yi de takas niyetine verip daha az ödeyebilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Verebilirsiniz fakat takasa evet diyenlerin sayısı az olacaktır. Olanlar da ölü fiyatına alır. Sizin satmaniz daha iyi olur.
alkqne6 dedi: Tamamdır hocam. Hocam şey diyeceğim aslında ben bu elimdeki R7 350'yi de takas niyetine verip daha az ödeyebilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Verebilirsiniz fakat takasa evet diyenlerin sayısı az olacaktır. Olanlar da ölü fiyatına alır. Sizin satmaniz daha iyi olur.