Elimde 1 tane 27" 1080p monitör mevcut fakat görüntü kalitesi ve çözünürlüğü (Biraz yakından kullanıyorum.) hoşuma gitmediği için kendisini değiştirmeyi düşünüyorum
Şu anda 2 tane 27" 2K monitör almayı ve çift setup yapmayı düşünüyorum. Kullanım amacım ağırlıklı olarak günlük işler, ofis programları vb. Ayrıca film-dizi gibi günlük işler de kullanım amacıma dahil. Standda bulunacak pivot özelliği benim için önemli. Oyunla falan çok fazla işim yok. Oynarsam çok nadir oynarım. Dual düşünmemin sebebi sunum yaparken aynı anda diğer monitörü de farklı işler için kullanmak istiyorum.
En ucuz LG 27QN600 27" 5 ms QHD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27QN600 27" 5 ms QHD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.495,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz LG 27QN600 27" 5 ms QHD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27QN600 27" 5 ms QHD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.495,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ViewSonic VG2719-2K 27" 5ms QHD Pivot IPS Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Evet bu monitörü ben de gördüm akakce'den fakat emin olamadım. Ayrıca Pivot özelliği olmadığı için listeme alamadım maalesef. Yine de öneri için teşekkürler.
Evet bu monitörü ben de gördüm akakce'den fakat emin olamadım. Ayrıca Pivot özelliği olmadığı için listeme alamadım maalesef. Yine de öneri için teşekkürler.
ViewSonic VG2719-2K 27" 5ms QHD Pivot IPS Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz HP X27i 8GC08AA 27" 4ms QHD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP X27i 8GC08AA 27" 4ms QHD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!