2500 TL'ye AMD FX 8320 ve R9 280 Tabanlı Sistem Toplama

ben intel sistem istemiyorum arkadaşım i7 ile sistem topladı fifa 15 i kasarak oynuyor

ben ileriye dönük bir sistem istiyorum o yüzden son zamanlarda çıkan işlemciler istiyorum monitör olmasada olur zaten.
O zaman seçebilirsin ama Güç kaynağını 650-750 watt seçmelisin. Soğutucu muhakkak almalısın.

Bu haliyle güzel fakat işlemciyi 8350 yapıp harici bir soğutmayla o.c yapmanız daha iyi olur ayrıca amd nin bedava oyun kampanyasındanda faydalanabilirsiniz amd işlemci + amd ekran kartı = daha fazla oyun.
dediğim gibi ileriye dönük istiyorum 8350 den sonra çıkan işlemcileri almak istiyorum ona göre bana yardımcı olursanız sevinirim.

an seçebilirsin ama Güç kaynağını 650-750 watt seçmelisin. Soğutucu muhakkak al
zaten bu sistemde harici soğutma var ve kasada tam 4 tane hava giriş çıkışı var o yüzden sıcaklık problemi çekeceğimi sanmıyorum.

Dosya Ekleri

• 2.657.65.png
    2.657.65.png
    34,6 KB · Görüntüleme: 255
Bu işlemciler arasında ki tek fark 700 mhz lik bi hiz sen onu 8350 ve iyi bir soğutucuyla çok rahat yaparsın hem ısı sorunu çekmezsin hemde fiyat düşmüş olur.

Bu işlemciler arasında ki tek fark 700 mhz lik bi hiz sen onu 8350 ve iyi bir soğutucuyla çok rahat yaparsın hem ısı sorunu çekmezsin hemde fiyat düşmüş olur.
oc ile aynı performansı yakabilirmiyim? eğer öyle birşey olursa senin dediğin gibi fiyatta düşmüş olur.

O.C yapacaksan yeterli olmayabilir. Bende aşağıdaki sistemi yapmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 51088
hdd ve dvd yazıcı ya ihtiyacım yok t4 soğutucu 8350 işlemciyi 4.7 ghz ye yükseltmeme yetermi?

oc ile aynı performansı yakabilirmiyim? eğer öyle birşey olursa senin dediğin gibi fiyatta düşmüş olur.
Benim yaptığım sistemle sen ekran kartını değiştirebilirsin. Bide SSD ekle. Bana yurt dışından gelecek SSD o yüzden eklemedim.

hdd ve dvd yazıcı ya ihtiyacım yok t4 soğutucu 8350 işlemciyi 4.7 ghz ye yükseltmeme yetermi?
Yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Ama genelde sıvı soğutucu öneriyorlar.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı