2500 TL'ye AMD Tabanlı Sistem Toplama

Bahadr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi, 2500 TL fiyat ortalamasında bi sistem önerebilir misiniz? AMD olarak düşünüyorum. (Birçok forum sitesinde araştırdım fakat şu anki güncel fiyat olmasını istediğim için kendim konu açmaya karar verdim. 1 ay gibi bir sürede PC toplamayı düşünüyorum.) Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben önermeyeceğim ama, başka bir şey demek istiyorum AMD yerine Nvidia alsan daha akıllıca olur, kendim amd kullanıyor ve pişmanım. Birçok oyunda Nvidia'yı destekliyor.

AMD derken AMD tabanlı işlemci mi yoksa AMD tabanlı ekran kartı mı ?

Ben önermeyeceğim ama, başka bir şey demek istiyorum AMD yerine Nvidia alsan daha akıllıca olur, kendim amd kullanıyor ve pişmanım. Birçok oyunda Nvidia'yı destekliyor.
Şu an en güçlü kartlar AMD tarafındadır.

Bütceyi hiç aşamam derseniz işlemci soğutucuyu cıkarıp stok soğutucuyu her zaman %100 döndüre bilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 2500TL AMD ve Nvidia.png
    37,5 KB · Görüntüleme: 324
SSD hiç olmamış. Verdiğiniz soğutucuyu zaten almasına gerek yok. SSD yükseltilebilir.

Amd işlemcileri ıntele göre daha hızlı ısınıyor. Eski mimari olmasından ötürü. Soğutucu şart.

Amd işlemcileri ıntele göre daha hızlı ısınıyor. Eski mimari olmasından ötürü. Soğutucu şart.
Hayır öyle bir şey yok halen eski kafa ile mesaj atmayın. Eskiden evet AMD çok ısınıyordu ama şimdi tam tersi çok gözle görülür bir fark olmasa da Intel daha çok ısınıyor. Tabi buraya AMD işlemcilere çok OC yapıp işlemci çok ısınıyor diye mesaj attıklarından dolayı halen öyle biliniyor. Oysa ki tam tersi...

Sinerjiden 2500 tl bütçe ile i5446-GTX 970 li sistem toplanabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…