Size lazım olacak parçalar:
1 adet CPU Blok
1... GPU Blok
1... Combo Rez.
2... 240'lık Radyatör
10... Rekor
Yaklaşık 2 metre de boru lazım olacak.
İsterseniz akşama doğru lazım olacak ürün linklerini de verebiliri.
Genelde yumşak boru güzel durmaz derler, ama burda iyi gibi. Üste 360, öne 240 radyatör takmak istiyorum. Böyle bir soğutma sisteminin maliyeti ne kadar olur tahminen? Bir de bunun montajını nasıl gerçekleştirebileriz? Bu benim kafama takılan en büyük soru.Size lazım olacak parçalar:
1 adet CPU Blok
1... GPU Blok
1... Combo Rez.
2... 240'lık Radyatör
10... Rekor
Yaklaşık 2 metre de boru lazım olacak.
İsterseniz akşama doğru lazım olacak ürün linklerini de verebiliri.
Hocam 700 dolar tutmuş. Bu parayla yukarıya resmini atdığım gibi sistem toplanır mı? (Soğutmayı kast ediyorum).Amazon'da her ürünü bulmak pek mümkün değil.
Ben bildiğim yerden önerilerimi yapayım, siz sonra isterseniz farklı yerlerde de alabilirsiniz.
CPU Blok: XSPC RayStorm High Performance Acetal CPU Liquid Cooling Block - Black Edition (Intel) (Sockets LGA 115x / 1366 / 2011) - FrozenCPU.com
GPU Blok: XSPC Razor GTX 980 Full Coverage VGA Block - Reference Design - FrozenCPU.com
240'lık Rad: Alphacool NexXxoS Monsta Dual 120mm Radiator - 80mm Thick!! - FrozenCPU.com
Sıkmatik rekor: Bitspower G1/4 Thread 1/4" ID x 3/8" OD Compression Fitting - Carbon Black (BP-CBCPF-CC1) - FrozenCPU.com
Pompa+ Rez: AquaComputer Aqualis XT Scratch Resistance Reservoir w/ Fill Level Sensor and LED Holder, G1/4 - Nano Coated (34042) - FrozenCPU.com
Yumuşak hortum: Tygon E-1000 1/4" ID (3/8" OD) - Plasticizer Free Flexible Tubing (ADK00017) - FrozenCPU.com
1L sıvı: Aquacomputer Double Protect Ultra 1 Anti-Corrosion Fluid - Blue - 1L (53114) - FrozenCPU.com
Linklerdeki ürünlerin toplam listesi:
Eki Görüntüle 55969
Evet, toplanır. Ama Ram'ler Chipset vs. de eklenmiş olsa maliyet dahada artar.Hocam 700 dolar tutmuş. Bu parayla yukarıya resmini atdığım gibi sistem toplanır mı? (Soğutmayı kast ediyorum).
Buraya 360lık rad ilave edersek, pompa olarak ne lazım olacak?Amazon'da her ürünü bulmak pek mümkün değil.
Ben bildiğim yerden önerilerimi yapayım, siz sonra isterseniz farklı yerlerde de alabilirsiniz.
CPU Blok: XSPC RayStorm High Performance Acetal CPU Liquid Cooling Block - Black Edition (Intel) (Sockets LGA 115x / 1366 / 2011) - FrozenCPU.com
GPU Blok: XSPC Razor GTX 980 Full Coverage VGA Block - Reference Design - FrozenCPU.com
240'lık Rad: Alphacool NexXxoS Monsta Dual 120mm Radiator - 80mm Thick!! - FrozenCPU.com
Sıkmatik rekor: Bitspower G1/4 Thread 1/4" ID x 3/8" OD Compression Fitting - Carbon Black (BP-CBCPF-CC1) - FrozenCPU.com
Pompa+ Rez: AquaComputer Aqualis XT Scratch Resistance Reservoir w/ Fill Level Sensor and LED Holder, G1/4 - Nano Coated (34042) - FrozenCPU.com
Yumuşak hortum: Tygon E-1000 1/4" ID (3/8" OD) - Plasticizer Free Flexible Tubing (ADK00017) - FrozenCPU.com
1L sıvı: Aquacomputer Double Protect Ultra 1 Anti-Corrosion Fluid - Blue - 1L (53114) - FrozenCPU.com
Linklerdeki ürünlerin toplam listesi:
Eki Görüntüle 55969
O önerdiğim Combo Rez. fazlasıyla iş görür.Buraya 360lık rad ilave edersek, pompa olarak ne lazım olacak?
Peki bunların montajı meselesi de var. Nereden öğrenebiliriz aceba....O önerdiğim Combo Rez. fazlasıyla iş görür.
İş o noktaya gelsin, gerekirse canlı yayına bağlanır yardım ederim.Peki bunların montajı meselesi de var. Nereden öğrenebiliriz aceba....