2500 TL'ye DDR4 RAM önerisi

Bütçe
2000
Evet dediğim gibiymis bence Kingston Fury Beast 16 GB alabilirsiniz 1600 TL civarında bulabilirsiniz ama benim önerim eski RAM'leri kullanmayacaksanız eski RAM'leri satın ve eğer şimdiki bütcenizle beraber toplam 3200 TL kadar biriktirebilirseniz iki tane 16'lık RAM alın ve eski olan iki 8 GB'lık RAM'i de satın.

ilerde bir 16 daha alırım diye düşünmüştüm 32gb kullanmak ile 24gb kullanmak arasında uçurum kadar fark olur mu ki?

O kadar fazla olmaz tabii ki ama normal olarak bu daha uzun ömürlü ama DDR4 aldığınıza göre çok çok uzun yıllar (5 - 10 yıl) kullanmayacaksınız bu yüzden aslında 24 de yeterli fakat ben çıkardığınız 8 GB RAM'ler boşta duracağına satarsanız iki tane 16 GB RAM'i çok kolay alırsınız artar bile tabii ki 2500 TL bütçeyi de katarak.

Öyle de olabilir şimdiki RAM'ler satılana dek kullanılabilir. Satıldıktan sonra 2x16 GB yapılabilir.

Oyunlarda darboğaz yapmaya başladı ramden dolayı 16 GB yetmiyor artık şuanlık 24 yapsam ilerde ddr5 e geçebilirim.

Hocam 16 GB RAM kolay kolay darboğaz yapmaz hangi oyunlardan bahsediyorsunuz sisteminizin diğer bileşenleri ne ve buna nasıl karar verdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…