2500 TL'ye ders çalışmak için tablet önerisi

Makaleler
4
Merhaba arkadaşlar, Galaxy A10 kullanıyorum. Giriş seviyesinin de giriş seviyesi bir telefon olduğu için ders notlarını açma, çoklu işlem yapma gibi birçok konuda sınıfta kaldığı için rahat ders çalışamıyorum. Benim ucuz yollu bir tablete ihtiyacım var, ekran 8 inç'i geçerse harika olur. Ders notları okuyup, internetten araştırma yapıp, ders videoları izlenecek. Çok nadir de olsa oyun oynayabilirim fakat pahalı olacaksa gerek de yok. Ekran kalitesi dandik bir şey olmasa iyi olur. Bütçe belirtemiyorum, piyasayı görünce şaşırdım kaldım. Ders çalışmak için tablet alamaz olduk :D 2.5K'yı geçmemesi çok iyi olur.

Merhaba arkadaşlar, Galaxy A10 kullanıyorum. Giriş seviyesinin de giriş seviyesi bir telefon olduğu için ders notlarını açma, çoklu işlem yapma gibi birçok konuda sınıfta kaldığı için rahat ders çalışamıyorum. Benim ucuz yollu bir tablete ihtiyacım var, ekran 8 inç'i geçerse harika olur. Ders notları okuyup, internetten araştırma yapıp, ders videoları izlenecek. Çok nadir de olsa oyun oynayabilirim fakat pahalı olacaksa gerek de yok. Ekran kalitesi dandik bir şey olmasa iyi olur. Bütçe belirtemiyorum, piyasayı görünce şaşırdım kaldım. Ders çalışmak için tablet alamaz olduk :D 2.5K'yı geçmemesi çok iyi olur.

https://www.hepsiburada.com/honor-padx8-lite-3-32-beyaz-p-HBCV00004JPOV4?magaza=FUMERA İLETİŞİM HİZMETLERİ&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.3.6 kanka şu an F/P olarak bunu alabilirsin.

Hocam bu tablette çok güzelmiş teşekkür ederim fakat Tab A7 lite buldum, Samsung'un harika arayüzü ve kullanışlı uygulamaları ve Samsung Ekosistemini düşünürsek aradaki farka değer mi sizce? Bir de A7 lite antutu'da 10K fark atmış. Bir tık daha performanslı.

TAB A8 aldım, performans'ı ve ekran boyutu cezbetti.
S-pen desteklemeyen tabletlerle kalem çok verimli olmuyormuş diyorlar, ben de 400 lira cıvarına bir kalem aldım. İnşallah memnun kalırım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı