CehrA Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #1 Merhaba, ekonomik koşullarımız belli 2500TL bir param var. 1 2 ay içinde elimde kalmayacak fiyat performans bir direksiyon seti önerebilir misiniz?
Merhaba, ekonomik koşullarımız belli 2500TL bir param var. 1 2 ay içinde elimde kalmayacak fiyat performans bir direksiyon seti önerebilir misiniz?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.795 Çözümler 26 Yer Muğla 30 Ekim 2022 #2 2.el çok temiz bulabilirsen DFGT başka direksiyon yok o fiyata G27 modelleri bile 4K olmuş.
CehrA Hectopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2022 #3 Rustin Cohle dedi: 2.el çok temiz bulabilirsen DFGT başka direksiyon yok o fiyata G27 modelleri bile 4K olmuş. Genişletmek için tıkla... Dfgt alırsam kendim vites ve debriyaj yapma şansım var mıdır?
Rustin Cohle dedi: 2.el çok temiz bulabilirsen DFGT başka direksiyon yok o fiyata G27 modelleri bile 4K olmuş. Genişletmek için tıkla... Dfgt alırsam kendim vites ve debriyaj yapma şansım var mıdır?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.795 Çözümler 26 Yer Muğla 30 Ekim 2022 #4 CehrA dedi: DFGT alırsam kendim vites ve debriyaj yapma şansım var mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet ama maliyeti olur ayrıca USB vites falan alman lazım onlara para verene kadar gider G27 veya G29 alırsın.
CehrA dedi: DFGT alırsam kendim vites ve debriyaj yapma şansım var mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet ama maliyeti olur ayrıca USB vites falan alman lazım onlara para verene kadar gider G27 veya G29 alırsın.
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #5 Rustin Cohle dedi: Evet ama maliyeti olur ayrıca USB vites falan alman lazım onlara para verene kadar gider G27 veya G29 alırsın. Genişletmek için tıkla... 120 TL'ye direksiyon seti aldım diamond marka 2. el siteleri üzerinden aldım bu iyi midir sizce biliyor musunuz markayı.
Rustin Cohle dedi: Evet ama maliyeti olur ayrıca USB vites falan alman lazım onlara para verene kadar gider G27 veya G29 alırsın. Genişletmek için tıkla... 120 TL'ye direksiyon seti aldım diamond marka 2. el siteleri üzerinden aldım bu iyi midir sizce biliyor musunuz markayı.