Neoreality Hectopat Katılım 4 Mayıs 2019 Mesajlar 512 Çözümler 3 10 Eylül 2022 #1 Altis LF1200 Plus Eliptik Kondisyon Bisikleti | Yakala Gelsin Altis LF1200 Plus Eliptik Kondisyon Bisikleti indirimli fiyatlarıyla Yakala Gelsin'de. Kredi kartlarına 9 taksit fırsatını kaçırma! www.yakalagelsin.com Linkteki eliptik bisikleti almayı düşünüyorum. Kilom 120KG fakat ürün açıklamasında 110KG taşıma kapasitesi olduğu yazıyor. Şimdi 10KG fark sıkıntı yaratır mı? Sizin önerilerinizi de bekliyorum. Bütçe: 2500₺
Altis LF1200 Plus Eliptik Kondisyon Bisikleti | Yakala Gelsin Altis LF1200 Plus Eliptik Kondisyon Bisikleti indirimli fiyatlarıyla Yakala Gelsin'de. Kredi kartlarına 9 taksit fırsatını kaçırma! www.yakalagelsin.com Linkteki eliptik bisikleti almayı düşünüyorum. Kilom 120KG fakat ürün açıklamasında 110KG taşıma kapasitesi olduğu yazıyor. Şimdi 10KG fark sıkıntı yaratır mı? Sizin önerilerinizi de bekliyorum. Bütçe: 2500₺
SERDANN Decapat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 575 Çözümler 2 Yer Alem Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2022 #2 Neoreality dedi: Şimdi 10KG fark sıkıntı yaratır mı? Sizin önerilerinizi de bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam firmanın max. kile kapasitesini 10-15 kg. garanti amaçlı az yazdığını varsayıyorum sizin gibi.
Neoreality dedi: Şimdi 10KG fark sıkıntı yaratır mı? Sizin önerilerinizi de bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam firmanın max. kile kapasitesini 10-15 kg. garanti amaçlı az yazdığını varsayıyorum sizin gibi.