V veysel000 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 324 Çözümler 2 1 Temmuz 2021 #1 Öncelikle selamlar. Bugün bir telefoncuda bilgisayar gördüm, fiyatı 2500 TL ve bana makul geldi. Bir de size sorayım dedim. Sistem özellikleri; GTX 760 ekran kartı. 16 GB RAM (4x4). AMD FX 6300 işlemci (sıvı soğutuculu). Anakartı falan tam bılmıyorum ama genel olarak sistem boyle olusuyor.
Öncelikle selamlar. Bugün bir telefoncuda bilgisayar gördüm, fiyatı 2500 TL ve bana makul geldi. Bir de size sorayım dedim. Sistem özellikleri; GTX 760 ekran kartı. 16 GB RAM (4x4). AMD FX 6300 işlemci (sıvı soğutuculu). Anakartı falan tam bılmıyorum ama genel olarak sistem boyle olusuyor.
My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.753 Çözümler 2 1 Temmuz 2021 #2 Sanırım alınır.
itskrang Megapat Katılım 7 Nisan 2016 Mesajlar 819 Makaleler 3 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 1 Temmuz 2021 #4 İkinci el ise kullanan kişinin OC yaptığı çok açık yoksa FX serisi bir işlemciye niye sıvı soğutucu takasın ki.
İkinci el ise kullanan kişinin OC yaptığı çok açık yoksa FX serisi bir işlemciye niye sıvı soğutucu takasın ki.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 1 Temmuz 2021 #5 Alınır, testlerini güzelce yapın sorun yoksa beklemeyin bile.
V veysel000 Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 324 Çözümler 2 1 Temmuz 2021 #6 General Pong Krell dedi: Alınır, testlerini güzelce yapın sorun yoksa beklemeyin bile. Genişletmek için tıkla... Hocam peki işlemci darboğaz yapar mı? 260112 dedi: İkinci el ise kullanan kişinin OC yaptığı çok açık yoksa FX serisi bir işlemciye niye sıvı soğutucu takasın ki. Genişletmek için tıkla... OC yapması sıkıntılı bir durum mu?
General Pong Krell dedi: Alınır, testlerini güzelce yapın sorun yoksa beklemeyin bile. Genişletmek için tıkla... Hocam peki işlemci darboğaz yapar mı? 260112 dedi: İkinci el ise kullanan kişinin OC yaptığı çok açık yoksa FX serisi bir işlemciye niye sıvı soğutucu takasın ki. Genişletmek için tıkla... OC yapması sıkıntılı bir durum mu?
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 1 Temmuz 2021 #7 veysel000 dedi: Hocam peki işlemci darboğaz yapar mı? OC yapması sıkıntılı bir durum mu? Genişletmek için tıkla... İşlemciye yüklenen oyunlarda biraz olabilir, ama sorun olacak derecede değil.
veysel000 dedi: Hocam peki işlemci darboğaz yapar mı? OC yapması sıkıntılı bir durum mu? Genişletmek için tıkla... İşlemciye yüklenen oyunlarda biraz olabilir, ama sorun olacak derecede değil.