2500 TL'ye G3258 ve GTX 760 Tabanlı Sistem Toplama

Kasayı Thermaltake Versa II 500W ile değişmeniz sizin için daha iyi olacaktır.

Merhaba, ben size bu sistemi öneririm. GTX970 'li süper bir sistem. Birde Cooler Master Blizzard T2 mini işlemci soğutucu (50 TL) eklenirse daha da iyi olacaktır.

Sistemi Vatan 'dan alırsanız vatan çalışanları eğer güç kaynağı yetersiz derlerse sizde onlara sistem yaklaşık 300W civarı enerji çekiyor. Bu güç kaynağı ise 12V kanalından 504W veriyor dersiniz. Çünkü bazen bu tür şeyler başımıza gelebiliyor. Buradan da kaç W çekeceğine kendiniz bakabilirsiniz ; MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası...

@Silinen üye arkadaşımın sistemini paylaşıyordum tamda, biraz daha erken davrandı şiddetle öneririm bu sistemi diğer sisteme nazaran çok daha iyi performans sunacaktır tek farklı şey ben anakartı H81 Plus ve HDD olarak Seagate Barracuda tercih ettim WD ve Seagate arasında performans farkı yok dilediğini seçebilirsin

Hocam güldürdünüz. Bütçeyi fazla aşmaması için ben Asus H81M-Plus İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Hdmi&Dvı Anakart - Vatan Bilgisayar seçmedim ama o alınırsa tabi ki daha iyi olacaktır. İyi günlerde kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…