2500 TL'ye G3258 ve R9 270X Sistem Toplama

emiray44

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aşağıda topladığım PC güzel mi? Bütçe 2500. Fikirlere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen G3258 tercih ettiğin için ben de sisteme onu koydum yoksa bu bütçeye i5 4460 sistem de kurulabilirdi ve 4 çekirdekli olduğu için daha uzun ömürlü olurdu.
- İleriye dönük olması için Z97 PC Mate alabilirsin, tercih sana kalmış.
- Seçtiğim anakartta 2 ram soketi olduğu için tek modül ram tercih ettim. İlerde ekleme yaptığında 4 GB'ı çıkarmak zorunda kalmazsın.
- Seçtiğim monitörde DVI girişi var VGA'ya göre daha iyidir, onu tercih etmelisin.
- Bloody serisi oyuncu ekipmanları oldukça kalitelidir, Everest gibi markalardan uzak durun derim.
- Sisteme forumun en çok tavsiye edilen kasası Z3 Plus'ı ekledim. Hem uygun fiyatlıdır hem de kalitelidir.
- Jwin gibi uyduruk marka yerine Creative alırsanız daha memnun kalırsınız.

pentium yerine core i5 alabilirsin çünkü pentium 2 çekirdekli
ve yeni nesil oyunlar sanırsam 4 çekirdekten aşşağı çalışmıyor

@Herobrine haklı sayılır. Bazı yeni oyunlar korsana engel olmak için 2 çekirdekli işlemcilerle uyumsuz olarak satışa sunuldu. Orijinal oyunlar güncellemeyle bu sorunu hallederken korsan kullanıcılarda sorunlar oldu. Yani şu an satış hilesi gibi gözükse de ilerde 2 çekirdek oyunlarda gerçek manasıyla sorun çıkarabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…