Billiemyflower
Decapat
Merhaba sahibinden böyle bir fiyata kasa buldum ama çok ucuz gibi bir sorunu yok gibi görünüyor benim için twdg tüm sezonu rahat oynatsa yeterli yanında monitör de veriliyormuş sizce nasıl?
Merhaba sahibinden böyle bir fiyata kasa buldum ama çok ucuz gibi bir sorunu yok gibi görünüyor benim için twdg tüm sezonu rahat oynatsa yeterli yanında monitör de veriliyormuş sizce nasıl?
Hocam biraz değmez gibi durdu. Q9400+R7 250+8GB ram+ 1TB-500GB HDD sistemi 1600 liraya topladım.Merhaba sahibinden böyle bir fiyata kasa buldum ama çok ucuz gibi bir sorunu yok gibi görünüyor benim için twdg tüm sezonu rahat oynatsa yeterli yanında monitör de veriliyormuş sizce nasıl?
Ben bu sistemi birkaç hafta önce 2.6k ya aldım.
Windows 10 Home 64 Bit.
RAM: 16 GB 1600 MHz.
Anakart: ASUS H61m Pro.
Ekran kartı: RX 460 overclock 2 GB.
İşlemci: i5 3470.
SSD 480 GB 500 GB HDD.
Bence biraz daha düşük olmalı sizin baktığınız.
Hocam sizin sistem fiyatına göre bayağı iyi.
Evet iyi pazarlık yaptımekran kartı MSI bu arada alabileceğimi düşünmemiştim o fiyata.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.