A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.672 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #11 TheWXR dedi: Ona uygun anakart söylebilir misin? Genişletmek için tıkla... B450 olabilir. PSU filanda söylerseniz iyi olur.
TheWXR dedi: Ona uygun anakart söylebilir misin? Genişletmek için tıkla... B450 olabilir. PSU filanda söylerseniz iyi olur.
Rappelzzz Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #12 TheWXR dedi: Ona uygun anakart söylebilir misin? Genişletmek için tıkla... Anakartını değiştirmen demek sıfırdan pc dizmen gibi bir şey bunu yapmaktansa 8-9 milyara bi bilgisayar dizmeye çalışmak daha iyi olabilir
TheWXR dedi: Ona uygun anakart söylebilir misin? Genişletmek için tıkla... Anakartını değiştirmen demek sıfırdan pc dizmen gibi bir şey bunu yapmaktansa 8-9 milyara bi bilgisayar dizmeye çalışmak daha iyi olabilir
T TheWXR Centipat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #13 Serquis dedi: Komple sistem değişmesi gerek. Bütçesi yetmiyor. Genişletmek için tıkla... uygun anakart işlemci vs söylerseniz bende ona göre yapmak isterim.
Serquis dedi: Komple sistem değişmesi gerek. Bütçesi yetmiyor. Genişletmek için tıkla... uygun anakart işlemci vs söylerseniz bende ona göre yapmak isterim.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 14 Haziran 2023 #14 TheWXR dedi: Ona uygun anakart söylebilir misin? Genişletmek için tıkla... Ona uygun anakart toplam sizin bütçeyi aşar hocam hiç uğraşmadan paranızı biriktirip sistem alın.
TheWXR dedi: Ona uygun anakart söylebilir misin? Genişletmek için tıkla... Ona uygun anakart toplam sizin bütçeyi aşar hocam hiç uğraşmadan paranızı biriktirip sistem alın.
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.066 Çözümler 13 Yer Kıbrıs Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M PNY 8x2 3200MHZ Ram RX6600 Pulse MSI Mag A550BN Psu DeepCool CC560 Kasa Kioxia Exercia 500GB M.2 SSD 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD Dahua LM24 E231 Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Asker 14 Haziran 2023 #15 Q9500 büyük ihtimalle anakartına takabileceğin en iyi işlemci. 1050TI veya 1050 alıp 4gb daha ram eklemesi yapabilirsin. 1050TI ile darboğaz yapabilir.
Q9500 büyük ihtimalle anakartına takabileceğin en iyi işlemci. 1050TI veya 1050 alıp 4gb daha ram eklemesi yapabilirsin. 1050TI ile darboğaz yapabilir.
Rappelzzz Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #16 Adonis31 dedi: B450 olabilir. PSU filanda söylerseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Dostum o bütçeyle hem anakart hem işlemci hem ekran kardı hemde psu mu yükselteceksin?
Adonis31 dedi: B450 olabilir. PSU filanda söylerseniz iyi olur. Genişletmek için tıkla... Dostum o bütçeyle hem anakart hem işlemci hem ekran kardı hemde psu mu yükselteceksin?
T TheWXR Centipat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #17 Rappelzzz dedi: Anakartını değiştirmen demek sıfırdan PC dizmen gibi bir şey bunu yapmaktansa 8-9 milyara bir bilgisayar dizmeye çalışmak daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... 8-9 k ya bir bilgisayar dizebilir misiniz acaba?
Rappelzzz dedi: Anakartını değiştirmen demek sıfırdan PC dizmen gibi bir şey bunu yapmaktansa 8-9 milyara bir bilgisayar dizmeye çalışmak daha iyi olabilir. Genişletmek için tıkla... 8-9 k ya bir bilgisayar dizebilir misiniz acaba?
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.672 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #18 Rappelzzz dedi: Dostum o bütçeyle hem anakart hem işlemci hem ekran kardı hemde psu mu yükselteceksin? Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşa en iyi seçeneği söyledim en mantıklı sistemi sıfırdan alması yoksa birşeyler hep eksik
Rappelzzz dedi: Dostum o bütçeyle hem anakart hem işlemci hem ekran kardı hemde psu mu yükselteceksin? Genişletmek için tıkla... Ben arkadaşa en iyi seçeneği söyledim en mantıklı sistemi sıfırdan alması yoksa birşeyler hep eksik
Rappelzzz Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #19 TheWXR dedi: 8-9 k ya bir bilgisayar dizebilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Bu kurda zor fakat güzel bi araştırmayla en azından valo cs oynatan bir pc dizilebilir
TheWXR dedi: 8-9 k ya bir bilgisayar dizebilir misiniz acaba? Genişletmek için tıkla... Bu kurda zor fakat güzel bi araştırmayla en azından valo cs oynatan bir pc dizilebilir
T TheWXR Centipat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2023 #20 Rappelzzz dedi: Dostum o bütçeyle hem anakart hem işlemci hem ekran kardı hem de PSU mu yükselteceksin? Genişletmek için tıkla... Şu an elimde olan bütçeyi söyledim zaten 8-9 k ya bir bilgisayar dizebilirsek öylede olur yani.
Rappelzzz dedi: Dostum o bütçeyle hem anakart hem işlemci hem ekran kardı hem de PSU mu yükselteceksin? Genişletmek için tıkla... Şu an elimde olan bütçeyi söyledim zaten 8-9 k ya bir bilgisayar dizebilirsek öylede olur yani.