2500 TL'ye GTX 1070 8 GB alınır mı?

keramettin

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Birisi ile konuştum anlaştım 2500 TL'ye sahibinden Param Güvende ile 1070 alacağım. Sizce hata mı yapıyorum? Bunun yerine gidip sıfır RX6400 alsam daha mı mantıklı fiyatı çok mu az mı?

Cevaplayanlara teşekkürler.

Merhaba. Birisi ile konuştum anlaştım 2500 TL'ye sahibinden Param Güvende ile 1070 alacağım. Sizce hata mı yapıyorum? Bunun yerine gidip sıfır RX6400 alsam daha mı mantıklı fiyatı çok mu az mı?

Cevaplayanlara teşekkürler.

GTX 1070 açık ara farkla RX 6400'ü geçiyor. Kart büyük ihtimal miningden çıktı. Satıcı güvenilirse alabilirsiniz diye düşünüyorum.

GTX 1070 açık ara farkla RX 6400'ü geçiyor. Kart büyük ihtimal miningden çıktı. Satıcı güvenilirse alabilirsiniz diye düşünüyorum.
satıcıyı tanımıyorum ama 1070 ile mining yapılacağını düşünmediğim için aldım mining için bence 1070 yerine başka bir kart tercih edebilirler diye düşünüyorum

Hocam furmark testi isteyin mutlaka.
bu bölgede başka şehirlerden iş alan iyi bir bilgisayar servisi var ona götüreceğim beraber test edeceğiz bir sorunu varsa iade etmeyi düşünüyorum

Satıcıyı tanımıyorum ama 1070 ile mining yapılacağını düşünmediğim için aldım mining için bence 1070 yerine başka bir kart tercih edebilirler diye düşünüyorum.

Hocam 1070, RX 580, RX 590 gibi kartlar genelde mining için kullanılıyor aldıysanız hayırlı olsun güle güle kullanın. İnşallah FurMark testi istemişsinizdir :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı