Parçaların hepsi uyumlu ama gtx760 yerine Maxwell mimari'li GTX960 alabilirsin. @Silinen üye arkadaşın tavsiye ettiği sistem çok çok daha üstün performans verir senin yazdığın sistemden.
Kuralları tam bilmediğim için banlandım. Neyse size bir soru sormak istiyorum : GTX 960 mı daha iyi yoksa GTX 750Tİ STRİX OC versiyon mu ?
Ve seçtiğim anakart için USB 3.0 19 PİN güç kablosu yok diyorlar doğru mudur ?
Yaza kadar alacağım sistemi o yüzden upgrade'e açık olsun beni iyi idare etsin (GTA 5 , FAR CRY 4 vb... ) oyunları oynayacağım bir aydır laptopun anakartını yaktım oyunsuz duramıyorum bu babamın iş bilgisayarı öbür pc de 2011' de felan almıştık Lenovo G780' idi çok zorlamadım sadece LoL ve Minecraft oynadığım bir bilgisayardı (Çünkü başka oyunlara yetmeyeceğini biliyordum ) .
Yardım ederseniz çok sevineceğim @Recep Baltaş . Yaza kadar alacağım ve oyun oynamak istiyorum lütfen cevap verin .
Önerdiğiniz sistemi beğendim ama sınırım 2500 yani tam sınırda olmayan bir sistem toplamak istiyorum o yüzden GTX 750Tİ STRİX mi yoksa GTX 960 mı ? ama 750Tİ alıp SSD ye yer verebilirim sonra sizin tavsiye ettiğiniz anakartla değiştiririm şu an aklımdaki sistem şöyle :
Ama 750Tİ alıp sonradan GTX 980 takabilirim AMD istemiyorum çünkü AMD konusunda pek bilgim yok ve Maxwell Mimarisi'nin sunduklarını kullanmak istiyorum.
Ve video da çekeceğim için artan parayla mikrofon (Blue Snowball düşünüyorum ) veya Capture Card alacağım (Elgato Game Capture HD )
2210 TL tutuyor 750Tİ lı sistem öbürü ise 2528 TL tutuyor bide bunlar Vatandaki indirimli fiyatları (Haftasonu indirimi yaşasınnn !!! )
Ben Asus Strix versiyonunu soruyorum ben 750 Tİ ın .GTA 5 Benchmarkını izledim ve normlade GTX 960 olarak çıkacakmış o kart yani en azından high da felan oynatır mı ? Şu an elimde bir Far Cry 3 var da ? GTA 5 i High da Far Cry'ı ultrada oynatır mı ?
GTX 750 Tİ'ın MSİ versiyonu çok düşük kalır onda haklısınız ama ASUS STRİX modelini soruyorum ben. Sonradan upgrade edebilirim ama bütçeden tasarruf etmeye çalışıyorum .