2500 TL'ye GTX 960 Tabanlı Sistem Toplama

Hakan Çakıcı

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 2500 TL. (10 TL bile zorlayamam ) Fiyata monitör dahil. İçerisinde PSU bulunan bilgisayar kasaları tavsiye edebilirsiniz. Belki anakartta iyileştirilebilir. Şimdiden teşekkürler, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Technopat zaten bu konuyla ilgili bir video yayınlamış:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
İçinden 1-2 parçayı değiştirip monitörü de alabilirsin.

Intel tabanlı bir sistem toplarsan, daha çok verim alırsın.

İnventus, vatan dahasına güvenme sorun çıkartıyo eksen.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnventus,vatan dahasına güvenme sorun çıkartıyo eksen.
Eksen ne sorun çıkartıyor merak ettim. Çünkü sistem toplamada eksen ve exa da problem yaşamazsınız. Ama vatandaki montaj sorunları saymakla bitmez. Çünkü montajı bilmezler zaten.

Tabiki vatanda montajda adamlar ekran kartının güç kaynaklarını takmamışınını gördüm. Jeletinini çıkarmamışınıda gördüm. Ama eksenden alınan bir ürün hatalı veya bozuk çıkarsa 2 ay altında değişim söz konusu değil.

Arkadaşım süre 2 ay ise buna teknik servis karar verir. Ne vatan ne de eksen bunun kararını veremez. Yasal süre 15 gündür. Bu zamanı geçerse ürünün iadesine resmi teknik servisi karar verir.

Arkadaşım süre 2 ay ise buna teknik servis karar verir. Ne vatan ne de eksen bunun kararını veremez. Yasal süre 15 gündür.
Tabiki ama Şikeytvar da bile değişimlerin uzatıldığı adamı ordan oraya bağladıklarını görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…