2500 TL'ye günlük kullanım için MacBook önerisi

Krmdmrz

Hectopat
İkinci el MacBook düşüncem var.
Şu anki laptopum i5 2450M işlemciye sahip. Daha az performans vermemesi yeterli. Çok daha üstü bir şey istemiyorum sadece günlük kullanım ve PPT Word gibi basit şeyler için kullanılacak. Tahmini olarak 2009-2012 arası bakıyorum.
Daha önce aktif bir şekilde MacBook kullanmadığım için hangi özellikleri olmalı pek bilmiyorum. En az şu olsun dediğiniz özellikleri ve modelleri söylerseniz iyi olur.
Tahmini bütçe 2500-3500 arası olur daha üstü olmaz.

2500 TL'ye bulacağınız macbook'un ruhu sökülmüştür. Bataryası da ölüdür büyük ihtimalle. İkinci el ipade yönelin.

2500 TL'ye bulacağınız MacBook'un ruhu sökülmüştür. Bataryası da ölüdür büyük ihtimalle. İkinci el IPad'e yönelin.

iPad kullanmaktan haz etmiyorum iPad Air ilk çıktığı zamandan beri sahibim fakat pek keyifli olduğu söylenemez. Batarya çok dert değil. Ayrıca fiyat kısmını akıldan çıkarırsak günlük aktiviteler içinmin özellik ne olmalıdır?

iPad kullanmaktan haz etmiyorum iPad Air ilk çıktığı zamandan beri sahibim fakat pek keyifli olduğu söylenemez. Batarya çok dert değil. Ayrıca fiyat kısmını akıldan çıkarırsak günlük aktiviteler içinmin özellik ne olmalıdır?
8 senelik bir cihazı daha yeni modelleri ile kıyaslamak doğru olmaz. Kalem desteği ve daha güçlü işlemciler ile çok daha hızlı bir hal aldı ipadler. Klavyeli kılıf+kalem ile alabileceğiniz tüm laptoplardan daha güçlü ve estetik bir cihaza dönüşür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı