4000 Hz Kablosuz Oyuncu Mouse 2200TL.Merhaba. 2500 TL'ye hafif, performanslı, kronik sorunu olmayan mouse önerisine ihtiyacım var. Önceki farem Darmoshark M3S idi.
4000 Hz Kablosuz Oyuncu Mouse 2200TL.
Yabancı OEM markası Dareu A950 Pro'ya marka basmışlar sağlam üründür.
RK M3 önerebilirim.
Dongle ile geliyor.Rampage ürün almıyorum hocam model fark etmeksizin yine öneriniz için sağ olun.
8K Hz dongle ile mi çıkıyor yoksa dongle ayrı mı?
Dongle ile geliyor.
2100 TL di ilk geldiğinde sonra 2700e çıktı sonra geri indi.Peki daha önceki fiyatı da bu farenin fiyatı 2000 TL civarı mıydı? Yoksa Sinerji büyük bir indirim mi yapmış?
2100 TL di ilk geldiğinde sonra 2700e çıktı sonra geri indi.
2100 TL di ilk geldiğinde sonra 2700e çıktı sonra geri indi.
Mchose MCU'su tam optimize olmamış bir ürün olduğundan Mchose ürünlerde sensör buglanması problemi olabiliyor. Ben olabildiğince önermiyorum. ATK A9 Pro bakabilirsin o fiyata. Onun dışında Rampage istemiyorum diyorsun ama Zenith Pro ve Blitz ultimate bütçene göre cidden iyi fareler. Zaten ürünleri rampage üretmiyor diğer ürünleri gibi de dandik değil.RK M3 alacağım sanırım teşekkür ederim öneriniz için.
Hocam merhaba tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın, ATK A9 Pro ve MCHOSE A5 Ultra hakkında ne dusunuyorsunuz alınabılecek mouseler mi?
MCHOSE MCU'su tam optimize olmamış bir ürün olduğundan MCHOSE ürünlerde sensör buglanması problemi olabiliyor. Ben olabildiğince önermiyorum. ATK A9 Pro bakabilirsin o fiyata. Onun dışında Rampage istemiyorum diyorsun ama Zenith Pro ve Blitz Ultimate bütçene göre cidden iyi fareler. Zaten ürünleri Rampage üretmiyor diğer ürünleri gibi de dandik değil.
Zenith Pro --- Dareu A950 Pro
Blitz Ultimate - Kysone M511
Bunlar da zaten yabancılar tarafından bilinen diğer firmalar ürünlerine Marka basıp satsın diye ürün üreten OEM firmalar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.