2500 TL'ye hafif, performanslı ve kronik sorunu olmayan mouse önerisi

Bütçe
200

nrywq4

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba. 2500 TL'ye hafif, performanslı, kronik sorunu olmayan mouse önerisine ihtiyacım var. Önceki farem Darmoshark M3S idi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
RK M3 alacağım sanırım teşekkür ederim öneriniz için.

Hocam merhaba tekrardan rahatsız ediyorum kusura bakmayın, ATK A9 Pro ve MCHOSE A5 Ultra hakkında ne dusunuyorsunuz alınabılecek mouseler mi?
Mchose MCU'su tam optimize olmamış bir ürün olduğundan Mchose ürünlerde sensör buglanması problemi olabiliyor. Ben olabildiğince önermiyorum. ATK A9 Pro bakabilirsin o fiyata. Onun dışında Rampage istemiyorum diyorsun ama Zenith Pro ve Blitz ultimate bütçene göre cidden iyi fareler. Zaten ürünleri rampage üretmiyor diğer ürünleri gibi de dandik değil.

Zenith Pro --- Dareu A950 Pro
Blitz Ultimate - Kysone M511

Bunlar da zaten yabancılar tarafından bilinen diğer firmalar ürünlerine Marka basıp satsın diye ürün üreten OEM firmalar.

MCHOSE MCU'su tam optimize olmamış bir ürün olduğundan MCHOSE ürünlerde sensör buglanması problemi olabiliyor. Ben olabildiğince önermiyorum. ATK A9 Pro bakabilirsin o fiyata. Onun dışında Rampage istemiyorum diyorsun ama Zenith Pro ve Blitz Ultimate bütçene göre cidden iyi fareler. Zaten ürünleri Rampage üretmiyor diğer ürünleri gibi de dandik değil.

Zenith Pro --- Dareu A950 Pro
Blitz Ultimate - Kysone M511

Bunlar da zaten yabancılar tarafından bilinen diğer firmalar ürünlerine Marka basıp satsın diye ürün üreten OEM firmalar.

ATK A9 Pro'da kronik sıkıntı vs bulunuyor mu? Malzeme kalitesi nasıl hocam biliyor musunuz? Rampage öneriniz için yine de teşekkür ederim ama dediğim gibi Rampage ürünlerine karşı önyargılıyım maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı